IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Predsjednica Kosova Osmani: Vučićev pokušaj da destabilizuje Kosovo metodama Putina će propasti… (foto, video)

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani, istakla je kako kosovska policija i sve državne sigurnosne institucije rade da bi osigurale vladavinu prava i omogućile slobodu kretanja…

PRIŠTINA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 1. VIII 2022… 11: 38… Predsjednica Kosova Osmani: Vučićev pokušaj da destabilizuje Kosovo metodama Putina će propasti… (foto, video)

Vjosa Osmani, komentarisala je na Facebooku tenzije sa Srbijom nakon što je vlada donijela odluku da se uklone srbijanske registarske oznake na automobilima.

“Mjera reciprociteta nije usmjerena protiv bilo koga, već je u korist građana bez obzira na njihovu pripadnost. Stoga, pozivam srbijanske državljane u Republici Kosovo da ne padnu pod uticaj beogradske propagande“, kazala je predsjednica Kosova.

Istakla je kako kosovska policija i sve državne sigurnosne institucije rade da bi osigurale vladavinu prava i omogućile slobodu kretanja.

Čitaj još:   HOROR, MORE KOD DUBROVNIKA PUNO FEKALIJA: Zbog zagađenosti se ne preporučuje kupanje na plaži Srebreno...

“Koordiniramo i radimo neumorno sa našim međunarodnim partnerima. Vučićev pokušaj da destabilizuje Kosovo služeći se metodama njegovog mentora Putina će propasti”, poručila je Osmani.

izvor Standard.me

PODGORICA: Fudbal se ovog vikenda neće igrati u Crnoj Gori… (foto, video)

Fudbalski savez Crne Gore izražava žaljenje zbog tragičnog događaja koji Read more

Nove informacije o TRAGEDIJI NA CETINJU- Među stradalima DVOJE DJECE… (foto, video)

U cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je Read more