IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: KOJEM SADA OKUPATORU USTUPAMO NAŠU ZEMLJU?

Obavještavamo javnost Crne Gore da je GI 21. maj danas podnijela Zahtjev shodno Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, Ministarstvu finansija da objave dokumentaciju u vezi ustupanja imovine Crne Gore okupatorskoj porodici Karađorđević, saopštio je Koordinacioni odbor GI “21.maj”.

“Smatramo da svako ima pravo da dobije ono što je njegovo, ako je sve u skladu sa zakonima i Ustavom Crne Gore, bez izuzetka.

Zato pozivamo ministra Damjanovića da objavi svu dokumentaciju vezano za zahtjeva porodice Karađorđević za povraćaj nepokretnosti oduzete za vrijeme nacionalizacije imovine od strane tadašnje vlasti u DFJ I SFRJ.

Nakon jučerašnjeg drugog desanta na Crnu Goru, i ilegalnog krijumčarenja srpske klerikalne elite Abazović je potpisao protivustavni i antidržavni Ugovor sa Srpskom crkvom i time ustupio kulturnu nasleđe svih Crnogorki i Crnogoraca ali i dio imovine naše države.

Čitaj još:   ADNAN Prekić: "Potpuna izmišljotina"- Prvi srpski ustanak nema nikakve veze sa crnogorskom istorijom... (foto)

Kao i svaka izdaja rađena je tajno, organizovano i dirigovano iz Beograda od strane korumpirane vlasti predsjednika Vučića. Ako pojedinci ćute zbog afera, slobodni građani će braniti interese Crne Gore. Zato nas interesuje da li ova Vlada planira još neke ustupke vlastima iz Beograda”, navode u saopštenju.

izvor: antena m.net

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more