IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVI SUKOB U HERCEGOVINI: Histerični pohod ”upao” na feštu, iz automatske puške pucao po ljudima, ubio dvije i ranio… (foto)

Kako su potvrdili iz Tužiteljstva ZHK u toku su uviđajne radnje nakon čega će biti poznato više informacija o samom događaju…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 4. VIII 2022… 08: 28… KRVAVI SUKOB U HERCEGOVINI: Histerični pohod ”upao” na feštu, iz automatske puške pucao po ljudima, ubio dvije i ranio… (foto)

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je ”upao” na jednu feštu te je iz automatske puške počeo pucati po ljudima.

U Gorici kraj Gruda dogodila se nezapamćena tragedija. Oko 2 sata poslije ponoći u lokalnom kafiću jedna je osoba ubijena, a tri ranjene. Unatoč brzoj intervenciji liječnika ubrzo je zbog težine ozljeda podlegla još jedna osoba. U tom trenutku u kafiću se nalazio veći broj osoba.

Počinitelj ovog zlodjela je također mještanin Sovića. Prema tvrdnjama svjedoka on je u jednom trenutku ušao na vrata lokala u ruci noseći automatsku pušku, te počeo pucati po ljudima.

Čitaj još:   OZBILJNE PRIJETNJE IZ MOSKVE: Putin, tek smo počeli, neka nas Zapad pokuša poraziti na bojnom polju... (foto, video)

Nastala je panika. Dio gostiju se uspio spasiti bježeći, dok je dio savladao napadača i zadržao ga do dolaska policije, oduzeo mu oružje i na taj način spriječio još veći broj žrtava.

Navodno je ovom sumanutom pohodu ubojice prethodila svađa. Počinitelj je potom uhapšen, te priveden od strane policijskih službenika MUP- a ZHK

Kako su jutros potvrdili iz Tužiteljstva ZHK u toku su uviđajne radnje nakon čega će biti poznato više informacija o samom događaju…

izvor (SB)

ANDREJ Nedović: DRITAN Abazović majstor za uništenje države

Znajući da su premijerski dani odbrojani, Dritan Abazović nastavlja sa Read more

PRIPADNICE LJEPŠEG POLA DOMINIRAJU U SKORO SVIM INSTITUCIJAMA U PLJEVLJIMA

U lokalnoj samoupravi u Pljevljima radi više žena nego muškaraca, Read more