IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL U POGORICI: POP pozajmio vozilo, pa ga prodao za 1200 eura

Podgoričanim P.M. prijavio je policiji da mu je svješteno lice Dragan Đurović, koji je bio podstanar u njegovoj kući, uzeo vozilo marke pasat koje zatim prodao za 1200 eura.

Kako se navodi u prijavi u koju je Standard imao uvid događaj se odigrao 23. jula kada je Đurović koji je navodno kao svještenik radi u Manastir Ostrog, došao da pozajmi vozilo na jedan dan.

“Rekao sam mu da vozilo nije registrovano već godinu, na šta je on kazao da kad je u mantiji policija ga ne zaustavlja. Međutim istog dana me nazavo i rekao mi je da je imao saobraćajnu nezgodu sa mojim vozilom, te da će on popraviti štetu o svom trošku. Od tada Đurović nije više dolazio kod mene, niti boravio u stanu koji sam mu izdao”, kazao je policiji P.M.

Čitaj još:   JEFTO Eraković: Ovo je juriš na Crnu Goru, glasovima „stare većine" usvojene izmjene Zakona o predsjedniku... (foto, video)

Takođe je saopštio da je nedavno saznao da je Đurović istog dana, kada je uzeo vozilo, isto prodao D.M. vlasniku kafane u blizini Manastira Ostrog.

“Ja sam tog čovjeka kontaktirao i on mi je potvrdio da je vozilo kod njega, te da mu ga je Đurović prodao za 1200 eura”, naveo je P.M. u prijavi.

Prema saznanjim Standarda, osnovni državni tužilac u Podgorici je ocjenio da je počinjeno krivično djelo utaja, koje se goni po privatnoj osnovi.

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more