IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL U POGORICI: POP pozajmio vozilo, pa ga prodao za 1200 eura

Podgoričanim P.M. prijavio je policiji da mu je svješteno lice Dragan Đurović, koji je bio podstanar u njegovoj kući, uzeo vozilo marke pasat koje zatim prodao za 1200 eura.

Kako se navodi u prijavi u koju je Standard imao uvid događaj se odigrao 23. jula kada je Đurović koji je navodno kao svještenik radi u Manastir Ostrog, došao da pozajmi vozilo na jedan dan.

“Rekao sam mu da vozilo nije registrovano već godinu, na šta je on kazao da kad je u mantiji policija ga ne zaustavlja. Međutim istog dana me nazavo i rekao mi je da je imao saobraćajnu nezgodu sa mojim vozilom, te da će on popraviti štetu o svom trošku. Od tada Đurović nije više dolazio kod mene, niti boravio u stanu koji sam mu izdao”, kazao je policiji P.M.

Takođe je saopštio da je nedavno saznao da je Đurović istog dana, kada je uzeo vozilo, isto prodao D.M. vlasniku kafane u blizini Manastira Ostrog.

Čitaj još:   HOROR: Vjetar lomi krovove nevrijeme ide prema Bosni i Srbiji... (foto i video)

“Ja sam tog čovjeka kontaktirao i on mi je potvrdio da je vozilo kod njega, te da mu ga je Đurović prodao za 1200 eura”, naveo je P.M. u prijavi.

Prema saznanjim Standarda, osnovni državni tužilac u Podgorici je ocjenio da je počinjeno krivično djelo utaja, koje se goni po privatnoj osnovi.

izvor: standard.me

VELIKI I Teški gubici ruskih agresora u Donjecku: Ukrajinci se hvale ključnom pošiljkom iz Turske… (foto, video)

Uktrajinski predsjednik Volodimir Zelenski pozvao je zapadne zemlje da zabrane ulazak svim Read more

Čitaj još:   MITROPOLIT CPC MIHAILO OGORČEN NA SPC I VUČIĆA: "Amfilohije umro dva Irinej dan prije nego što su to utvrdilo, ali..." (foto i video)