IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIRZA Šabović: DRITAN dio Vučićevog tima, SDP ne ”IGRA” u njemu…

Član glavnog odbora SDP-a, Mirza Šabović, kazao je kako mu je drago da je premijer, Dritan Abazović danas javno saopštio da ministri iz SDP- a, Raško Konjević i Ranko Krivokapić nijesu dio njegovog tima.

“Imponuje nam to, jer bi u suprotnom značilo da ‘igramo’ za tim Aleksandra Vučića u kojem je u Crnoj Gori glavna ‘zvijezda’ upravo Abazović,”, kazao je Šabović.

On je poručuo da, SDP- u ne basta da ljubi tuđu papuču, ali kako je naveo, “Abazoviću iz njemu znanih razloga to baš dobro ide, toliko dobro da će se po svemu sudeći stihovi koje mu je Matija Bećković posvetio ipak obistiniti”.

“Trijumfalno će ga nositi ali u Beogradu, u gradu za koji je toliko posvećeno i marljivo radio da bi mu Sejdo Bajramović itekako zavidio”, ocijenio je Šabović.

Čitaj još:   JASMIN Ćorović: Poniženje, marginalizovanje i nepartnerski odnos nijesu opcija za Bošnjačku stranku... (foto)

On je prokomentarisao i današnju izjavu Abazovića, u kojoj kako je naveo, “premijer dovodi u pitanje etiku partije koja traje tri decenije na istim programskim principima”.

“Kada se SDP formirao Abazović je imao pet godina, danas on koji politički traje nekih stotinak dana govori nama o etici. Pa nijesmo mi iz SDP- a imenovali presuđeno lice na visoku funkciju u sektoru bezbjednosti nego upravo on, nijesmo mi dobijali ponude od 21 milion nego on i nijesmo mi zatvorili vrata Crne Gore ka EU nego upravo on”, zaključio je Šabović.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more