IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASILI SE “Noćni vukovi” CRNE GORE: Ne plašite se, zašto da vas napadamo kad ste pomogli potpisivanje Temeljnog ugovora… (foto, video)

Noćni vukovi Crne Gore, koje predstavlja Vukoman Bulatović oglasili su se zbog, kako navode, sve češćih pominjanja organizacije koju predstavlja u negativnom kontekstu, a koji navodi su, kako kažu, zasnovani na neistinitim i izmišljenim činjenicama…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… ponedeljak, 8. VIII 2022… 15: 24… OGLASILI SE “Noćni vukovi” CRNE GORE: Ne plašite se, zašto da vas napadamo kad ste pomogli potpisivanje Temeljnog ugovora… (foto, video)

“Noćni vukovi” CRNE GORE, najavili su krivične prijave a partijama su poručili da se ne plaše jer zašto bi ih napadali kad su pomogli da se potpiše Temeljni ugovor za šta su se i oni borili…

Ova organizacija se obaratila crnogorskom MUP- u i tužilaštvu jer, kažu oni, u svim ovim podmetanjima i lažima ne mogu da ne prepoznaju istu metodologiju, rukopis i potpis nekih portala koji po službenoj dužnosti pripremaju za linč javnosti one koji im ne odgovaraju.

Zato pitaju– priprema li ANB na ovaj način da ih diskredituje i “ubijedi” Vladu da smo “opasnost” za državu Crnu Goru, koja je i njihova država koliko god željeli da ih predstave kao njene neprijatelje.

Noćni vukovi su najavili krivične prijave protiv NN lica za lažno predstavljanje, za prijetnju NN lica izrečenu u njihovo ime, kojom prijetnjom je ugrožena lična bezbjednost visokih funkcionera SDP- a i za izazivanje panike i nesigurnosti određenog dijela javnosti

Čitaj još:   NE STIŠAVAJU SE REAKCIJE NA IZJAVU STJEPANA KLJUIĆA O MINISTRICI Naidi HOTA- MUMINOVIĆ: "Ljudi sebi svašta dozvole"... (foto, video)

“Ovim putem molimo državne službe da vjerodostojno i u što kraćem vremenskom roku obavijeste javnost o daljim koracima po navodima naše krivične prijave. Takođe, u komentarima na ove tekstove imate i poziva na odstrel vukova, pa pošto smo i mi građani možda i po tom osnovu da ispitate okolnosti prijetnji”, stoji u saopštenju koje prenosi Dan. 

Oni traže da se utvrdi da li su NVCG prijetili ikome. Obratili su se i crnogorskim partijama.

“Obraćamo se partijama koje smatraju da će im fabrikovani napadi Noćnih vukova na njihove čelnike donijeti kakvu korist. Ne bojte se od nas, tu smo da vam pomognemo u nevolji, kao što već jesmo nekima koji nas sad najviše prozivaju. I malo ste zakasnili sa ovakvim podmetanjima. Zašto bi vas sad napadali kad ste pomogli potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC za koji smo se mi zalagali. Vjerujte, mi ćemo vas od vaših pristalica braniti”, naveli su NVCG.

Čitaj još:   STRAVIČAN ZLOČIN U HERCEG NOVOM: Bivši FUDBALER Crvene zvezde UBIO SUPRUGU...

BONUS VIDEO: Noćni vukovi Republike Srpske u Trebinju: Podrška braći u Rusiji

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more