IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. avgust 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Djevica imaju dobru saradnju, Bik ima podršku Raka, Blizanci takođe imaju podršku, Lav dobro zarađuje, pred Vagom je naporan dan, Škorpija i Strijelac samostalni, Jarac bijesan, Vodolija puna entuzijazma, a Ribe mogu da se oslone samo na sebe. Ovo je dnevni horoskop za 10.08.2021. godine.

OVAN
POSAO: Ono što vi smatrate uspjehom ne mora smatrati i jedna Djvica, koja ima veliki upliv u vaš projekat koji trenutno radite. Na nekim mjestima su potrebne određene korekcije.
LJUBAV: Imali ste na mu neke stvari na emotivnom planu da pokrenete, ali ste od toga pomalo odustali. Jedan Jarac može da vas ipak motiviše.
ZDRAVLJE: Manja nervoza.

BIK
POSAO: Dovoljno ste samostalni za svaku vrstu odnosa u poslovnom smislu. Podrška od jednog Raka neće izostati.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, ne očajavajte nešto konkretno možete postići ukoliko se budete dovoljno zainteresovali za jednu osobu ovaj put. Ne odustajte od jednog Raka.
ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
POSAO: Niste sami u aktivnostima koje želite da sprovedete u toku dana. Ukoliko ste mislili da nemate na koga da se oslonite možete biti u problemu psihičke prirode.
LJUBAV: Postavljate jači temelj na svom emotivnom segmentu i ne žalite za detaljima koji nisu bili baš savršeni, koliko su se stvari događale, po inerciji.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

RAK
POSAO: Nije loša solucija da se vratite na propuštene detalje i pokušate nešto da konačno privedete kraju. Ostali ste dovoljno udaljeni od problema, koje ste morali već da riješite.
LJUBAV: Pokazujete dozu entuzijazma i uviđate da ste pobijedili sopstveni strah. Neko bi mogao da vam bude isuviše drag ovaj put.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

LAV
POSAO: Plan koji bi mogli da napravite za naredni period bi mogao da vam donese povišicu. Iskoristite ovo vrijeme da dovedete u red svoj novčanik.
LJUBAV: Pokazujete odličan stav i želite nešto više od igre zavođenja ovaj put. Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Djevicu pomalo ćete biti skeptični.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se rekreirate.

Čitaj još:   “Može gore i od VESNE Bratić”: Živi u SAD, a prima platu kao zaposlena u školi u TUZIMA... (foto)

DJEVICA
POSAO: Niste loši u svom poslu nego čak naprotiv, imate šlifa za ono što trenutno finiširate. Šef je sa vašim radom zadovoljan da bi mogao da vam zagarantuje povišicu.
LJUBAV: Vraćate se na priču od ranije i uviđate mnogo veće probleme nego ranije. Dobro je da ste završili jednu etapu ljubavnog života, na vrijjeme.
ZDRAVLJE: Nemate tegobe danas.

VAGA
POSAO: Možda budete imali dosta naporan dan da se neke kockice ne slože onako kako vi budete planirali. Ne odustajete od trenutnog posla samo zato što je neko imao namjeru da vas podrži.
LJUBAV: Pojavljujete se pravo vrijeme i na pravom mjestu. Osoba koja vas odavno simpatiše može upravo danas da bude nešto konkretnija.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

ŠKORPIJA
POSAO: Isuviše ste samostalni u poslu kojim se bavite već neko vrijeme. Treba vam trenutno jača promjena. Vi ste to zasigurno uvidjeli odavno već.
LJUBAV: Imali ste i lošijih dana, ali ne i ovako pomalo izgubljen dan. Partner se bavi isključivo svojim temama.
ZDRAVLJE: Skloni ste alkoholu.

STRIJELAC
POSAO: Ne ide vam već neko vrijeme i ne pomišljajte trenutno da mijenjate radikalno stvari u svom okruženju. Saturn vas upozorava da je potrebno još vremena za takvu akciju.
LJUBAV: Želite slobodu u većoj mjeri. Partner se plaši da vas ne izgubi. Pokazujete dozu samostalnosti već neko vrijeme.
ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.

JARAC
POSAO: Vaša ažurnost je trenutno u zaletu. Morate da budete u skladu sa svojim željama i da se ne predajete pri narednoj lošoj vijesti. Budite suzdržani od bijesa.
LJUBAV: Osjećate se sjajno društvu jedne osobe. Imate na umu mnogo toga da riješite već danas u odnosu na partnera sa kojim ste u vezi.
ZDRAVLJE: Imate utisak da ste lijeni.

Čitaj još:   URGENTNO IZ LONDONA: "Novi soj koronavirusa, ima više od hiljadu zaraženih" (foto)

VODOLIJA
POSAO: Koliko ste trenutno angažovani smatrate da to može još bolje. Pokazujete entuzijazam u većoj zmjeri nego ranije.
LJUBAV: Malo zatišje pred buru se ovdje uviđa na velika vrata. Ostajete sami u toku dana i smatrate da ste tako dio problema ipak riješili.
ZDRAVLJE: Problematične su vam kosti.

RIBE
POSAO: Tragate za novim načinom kako da zaradite novac. Ukoliko su vam dosadile određene kritike možete da se oslonite samo na sebe i svoj rad. To vam je do sada uveliko jasno.
LJUBAV: Partner vam je isuviše materijalan i ne pristaje na male partije. Uviđate veliku gramzivost kod osobe pored sebe.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more