IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN I MILOJKO OPUŠTENO O PADU VLADE: Spajić- kafa sa Abazovićem ne mijenja moj stav… (foto)

Premijer Dritan Abazović i osnivač pokreta Evropa sad i bivši ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić danas su uslikani zajedno u jednom lokalu u Herceg Novom…

HERCEG NOVI: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 10. VIII. 00: 55… DRITAN I MILOJKO OPUŠTENO O PADU VLADE: Spajić- kafa sa Abazovićem ne mijenja moj stav… (foto)

Kafa ne mijenja moj stav da ova vlada treba da padne jer nije ni legitimna ni kompetentna, ne može da se nosi izazovima, posebno ekonomija/finansije, poručio je jedan od osnivača pokreta “Evropa sad”  Milojko Spajić nakon današnjeg susreta sa premijerom Dritanom Abazovićem u Herceg Novom.

Čitaj još:   VARLJIVI MART: Sa Petak na subotu novo zahlađenje, iza 20. marta nešto se iza brda valja... (foto)

Rekli biste, ništa sporno. I stvarno ne bi bilo da nije izjave Spajića koji ovih dana stalno ponavlja da Abazovićeva Vlada mora da padne jer nije ispostavila nikakav rezultat. E, sada, možda je baš to bila tema sastanka.

Bivši ministar navodi da današnji susret nije uticao ni na njegov stav da “pokret “Evropa sad” ne treba da ulazi u predizborne koalicije”.

Čitaj još:   U ISTANBULU ZA DVA DANA ZABILJEŽENO 314 MANJIH POTRESA

“Nema podršku građana. Izbori su jedino fer rješenje. Ne mijenja ni moj stav da ES ne treba da ulazi u predizborne koalicije”, objavio je Spajić na Twitter- u.

izvor CdM.me

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VRIJEME DANAS: Jutros minusi na Bjelašnici, u Neumu 14 C, prognoza do subote… (foto)

U REGIONU, jutros preovladava pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i Read more