IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN I MILOJKO OPUŠTENO O PADU VLADE: Spajić- kafa sa Abazovićem ne mijenja moj stav… (foto)

Premijer Dritan Abazović i osnivač pokreta Evropa sad i bivši ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić danas su uslikani zajedno u jednom lokalu u Herceg Novom…

HERCEG NOVI: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 10. VIII. 00: 55… DRITAN I MILOJKO OPUŠTENO O PADU VLADE: Spajić- kafa sa Abazovićem ne mijenja moj stav… (foto)

Kafa ne mijenja moj stav da ova vlada treba da padne jer nije ni legitimna ni kompetentna, ne može da se nosi izazovima, posebno ekonomija/finansije, poručio je jedan od osnivača pokreta “Evropa sad”  Milojko Spajić nakon današnjeg susreta sa premijerom Dritanom Abazovićem u Herceg Novom.

Čitaj još:   DŽENET ZA NEPCE: Savršenstvo iz rerne, krompir sa pršutom i kajmakom...

Rekli biste, ništa sporno. I stvarno ne bi bilo da nije izjave Spajića koji ovih dana stalno ponavlja da Abazovićeva Vlada mora da padne jer nije ispostavila nikakav rezultat. E, sada, možda je baš to bila tema sastanka.

Bivši ministar navodi da današnji susret nije uticao ni na njegov stav da “pokret “Evropa sad” ne treba da ulazi u predizborne koalicije”.

Čitaj još:   AUSTRIJA KRITIKUJE NJEMAČKU: Nehamer, Mjere Bavarske izazivaju haos... (foto)

“Nema podršku građana. Izbori su jedino fer rješenje. Ne mijenja ni moj stav da ES ne treba da ulazi u predizborne koalicije”, objavio je Spajić na Twitter- u.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more