IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GDJE SE KUPAŠ, KADA ŠKOLJKE SKUPLJAŠ DRITANE: Čast je prvi sam crnogorski premijer koji slobodno šeta Stradunom i… (foto)

”Kao dijete se sjećam bombardovanja Dubrovnika- najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva”, saopštio je upravo Dritan Abazović nakon posjete Hrvatskoj…

DUBROVNIK: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 10. VIII. 00: 55… GDJE SE KUPAŠ, KADA ŠKOLJKE SKUPLJAŠ DRITANE: Čast je prvi sam crnogorski premijer koji slobodno šeta Stradunom i… (foto)

Dritan Abazović prošetao je dubrovačkim Stradunom sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem i biznismenom Ratkom Kneževićem, javlja Slobodna Dalmacija.

“Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelijepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima”, kazao je Abazović.

Kako je dodao, radni dan sa ministrom  Filipom Adžićem u Dubrovniku obilježili su razgovori sa diplomatama, “a zatim i susret i večera sa našim poznatim Crnogorcem u Hrvatskoj, Ratkom Kneževićem”.

“Širimo ljubav, regionalu saradnju i gradimo evropsku budućnost”, poručio je Abazović.

Čitaj još:   Vlada CRNE GORE dodjelom 900.000 eura vjerskim školama ušla u zonu krivične odgovornosti... (foto, video)

Kako navodi ovaj medij, oni su stigli u privatnu posjetu Dubrovniku, gdje ih je ugostio Ratko Knežević.

Nakon šetnje Stradunom, Abazović, Adžić i Knežević otišli su na večeru u poznati dubrovački restoran Proto, piše Dubrovački vjesnik.

Ranije je Dubrovački vjesnik objavio da su Dritan Abazović i Filip Adžić u  stigli u privatnu posjetu Dubrovniku gdje ih je ugostio bankar i međunarodni konsultant crnogorskog porijekla, Ratko Knežević.

Nakon šetnje Stradunom, Abazović, Adžić i Knežević otišli su na večeru u poznati dubrovački restoran.

BONUS VIDEO: PREMIJER DRITAN ABAZOVIĆ PONOVO PRIJETI GRADSKOJ RTV

izvor Standard.me