IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIO DETALJE INCIDENTA- „REKLA JE DA SMO ČETNICI…“: Srbijanski košarkaš sudjelovao u skandalu kod… (foto)

Završio je s prekršajnom prijavom, no njegov je brat dobio kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, u sukobu je sudjelovao i njegov otac te supruga, a s druge je strane bio policajac koji je bio van službe, te njegov sin, koji je teško ozlijeđen. Svi su zaradili prijave…

ŠIBENIK- KNIN: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 10. VIII. 09: 55… OTKRIO DETALJE INCIDENTA- „REKLA JE DA SMO ČETNICI…“: Srbijanski košarkaš sudjelovao u skandalu kod… (foto)

Srbijanski košarkaš Sava Lešić sudjelovao je prekjučer u incidentu kod Knina. Jurili su nas, pretili da će nas ubiti pred decom i majku udarili metalnim lancem! Brat i ja smo se jedva odbranili

Lešić je završio s prekršajnom prijavom, no njegov je brat dobio kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. U sukobu je sudjelovao i njegov otac te supruga, a s druge je strane bio policajac PU šibensko- kninske, koji je bio van službe, te njegov sin, koji je teško ozlijeđen. Svi su zaradili prijave.

Lešić je u utorak kasno navečer ovim povodom dao izjavu za Sportal, koju prenosimo u cijelosti:

“Prije ulaska u selo Kosovo pored Knina htio sam preteći auto njemačkih registracija, koji mi nije dozvoljavao da ga preteknem i prelazio je u moju traku. U tom trenutku je dolazilo vozilo iz suprotnog smjera, sekunde su dijelile mene i moju porodicu od katastrofalne nesreće.”

Potom je, kako je rekao, na prvom ugibalištu stao da vidi zašto je vozačica to napravila, posebno zato što je i ona imala malo dijete u automobilu. 

Čitaj još:   DETALJI KRVAVE DRAME: KUPIO REVOLVER DA BI UBIO SUPRUGU DOK JE ŠETALA SA BEBOM...

“Međutim, odmah je krenulo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, rekla je da smo mi četnici i da joj je muka od nas. Supruga je izašla iz vozila, a djevojčica od 13 godina je skočila na nju i počela je čupati. Razdvojio sam ih, ušli smo u auto, krenuo sam prema našem selu i primijetio da me to vozilo prati i stalno slika auto…

Kada smo stigli kući, nakon nekih 30 minuta došla su dva automobila i izašla su dva čovjeka, jedan srednjih godina i jedan mlađi. Tada su počeli tražiti po dvorištu auto, i kada je mlađi vidio moj auto, počeo je vikati: ‘To je taj, to je taj’, a stariji: ‘Ubili ste mi majku ‘95., sad ću vas pobiti sve’, i krenuo je udariti mog brata.

Nakon toga smo u samoodbrani odregovali da ne dođe do većeg incidenta. Stariji čovjek je otišao do auta da izvuče lanac s metalnim predmetom i prvo je udario moju majku, a zatim krenuo prema meni, pokušao sam se odbraniti bježeći. Dok je jurio za mnom, pao je, što sam iskoristio da ga razoružam i tad se pojavio mlađi koji je napao mene, ali taj napad brat i ja odbijamo.

Mlađi se povukao odmah, a stariji je nastavio s prijetnjama. Od tog trenutka mi smo nastojali da oni što prije odu i da se ta situacija završi jer su sva bratova i moja djeca bila na terasi, vrištala, plakala i bilo je vrlo stresno za sve nas to gledati.

Čitaj još:   ZARAZIO SE NA SVADBI: Zatvorski čuvar pozitivan na koronu, sedam kolega sa sličnim simptomima... (foto)

Na svu sreću oni su otišli kućama, a mi smo slučaj prijavili policiji. Bio sam prisiljen dati ovu izjavu zbog svega što je objavljeno u hrvatskim medijima, više se po ovom pitanju neću oglašavati”, rekao je Lešić za Sportal.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more