IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zamjenik ukrajinskog ministra: U Ruskom baru u Podgorici zaposleni nose uniformu sa “Z” simbolom ruske agresije? Filipović- Istina je… (foto)

“U Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, postoji “Ruski Bar”. Njeogvi zaposleni nose uniformu sa Z simbolom ruske agresije. Ima li ko ovde iz Podgorice? Da li je to istina”, pitao je na Tviteru Geraščenko…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 11. VIII 20: 05… Zamjenik ukrajinskog ministra: U Ruskom baru u Podgorici zaposleni nose uniformu sa “Z” simbolom ruske agresije? Filipović- Istina je… (foto)

Zamjenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko objavio je na Tviteru fotografiju zaposlenog u lokalu “Ruski bar” u Podgorici koji na majici ima oznaku slovo “Z”, inače ruski simbol kao znak podrške invaziji te zemlje na Ukrajinu, pitajući da li je istina da zaposleni nose tu oznaku.

Da je istina da zaposleni nose majice sa oznakom “Z” zamjeniku ukrajinskog ministra potvrdio je izvršni koordinaor Građanske inicijative “21. maj” Ljubomir Filipović.

Čitaj još:   Danas, sunčan, veoma topao dan: SUTRA STIŽE PROMJENA...

“U Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, postoji “Ruski Bar”. Njeogvi zaposleni nose uniformu sa Z simbolom ruske agresije. Ima li ko ovde iz Podgorice? Da li je to istina”, pitao je na Tviteru Geraščenko.

Filipović je odgovorio da je istina da zaposleni u “Ruskom baru”nose majice sa oznakom “Z”.

“To je mali bar u staroj zgradi iz socijalističkog doba. Vlasnik je pristalica srpske i ruske politike i njihovih pravoslavnih crkava. Nažalost, ljudi poput njega i dalje zauzimaju neke strateške pozicije u vladi”, naveo je Filipović.

izvor CdM.me

Čitaj još:   SVE SE DESILO MUNJEVITO: MERIMA "žena heroj" je skokom u nabujali Vrbas spasila maloljetnicu... (foto)
VELIKO HVALA: Svjetska muzička zvijezda Sting doputovao u Sarajevo… (foto, video)

Sve je spremno za spektakl u Zetri... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Read more