IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE- PUCAO JE SAT VREMENA I ISPALIO 100 METAKA: Očevidac masakra na Cetinju objasnio kako je izbjegao metak! (foto, video)

Pojavio se i snimak svjedoka masakra na Cetinju u kome je stradalo 11 ljudi, a ranjeno 6. Kako je rekao pucnjava je trajala gotovo sat vremena i da je ubica iz karabina opalio preko sto metaka…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 13. 08. 2022… 06: 38… CETINJE- PUCAO JE SAT VREMENA I ISPALIO 100 METAKA: Očevidac masakra na Cetinju objasnio kako je izbjegao metak! (foto, video)

„Čovjek je imao troje, četvoro djece, porodičan čovjek, ali mu je puk’o film. Kratakog je fitilja inače bio u životu. Cetinjanin, momak je iz poštene familije, sve jedan kroz jedan, ali ko zna koga je sve ubio“, kaže očevidac.

Evo kako je izbjegao metak:

“Ja mu kažem ‘nemoj da ideš, stani pet minuta, to će da se zatiša’. Idem pored njega, kažem mu ‘stani Vučko’, a on mi kaže ‘što si ti došao, ko te poslao’. I puf, ubi ga, ne znam gdje sam, ubi ga. I ja pored, ne znam gdje sam”, objasnio je očevidac kako je Borilović ubio čovjeka, dok je on izbjegao smrt.

Čitaj još:   SKUPŠTINA CRNE GORE: Leposavić RAZRİJEŠEN, DF najavio BOJKOT (video)

Navodi i da ubica nije imao materijalnih razloga za ubistva.

“Imaju para, lijepo rade, živi lijepo, ima kuću svoju. Sve ima, samo nema kefala”, zaključio je očevidac.

izvor CdM.me

CETINJANI ODALI POŠTU UBIJENIM SUGRAĐANIMA… (foto, video)

Građani Cetinja zapalili su u tišini večeras svijeće kako bi Read more