IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOLESNO, SRAMNO, PROSTAČKI: Dodikov odani vojnik unosi nemir i diže međunacionalne tenzije u Bosni i Hercegovini… (foto, video)

Dodikov huškač ĐORĐE Radanović kazao je kako: “Srbi u bošnjačkim kantonima nakon što obave redovne potrebe zaključavaju u kuće“…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 15. VIII, 08: 35…  BOLESNO, SRAMNO, PROSTAČKI: Dodikov odani vojnik unosi nemir i diže međunacionalne tenzije u Bosni i Hercegovini (foto, video)

“Srbi se u bošnjačkim kantonima nakon što obave redovne potrebe zaključavaju u kuće”, kazao je bez imalo srama u kameru Dodikove televizije predsjednik Odbora za zaštitu prava Srba Đorđe Radanović.

Radanović je nedavno kazao i da Srbi izbjegli iz Federacije BiH i 27 godina nakon završetka rata u BiH teško ostvaruju svoja prava u tom entitetu, a te da suočeni i sa otimanjem imovine putem takozvane harmonizacije zemljišnih knjiga.

No, ovoga puta otišao je i korak dalje u sijanju mržnje, netrpeljivosti, huškanju i širenju neistina kako bi dodatno potpalio ionako napete međunacionalne odnose u Bosni i Hercegovini.

Čitaj još:   BESKRAJNA TUGA: KLANJANA DŽENAZA TRAGIČNO NASTRADALOJ MLADOJ SENIJI

Dodikov huškač Radanović kazao je kako: “Srbi u bošnjačkim kantonima nakon što obave redovne potrebe zaključavaju u kuće“.

Pogledajte video:

RADANOVIĆ BESRAMNO HUŠKA I UNOSI MEĐUNACIONALNE TENZIJE…

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more