IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Koliko košta noćenje u nekim gradovima Srbije: U Novom Pazaru- može prenoćiti i za 20 eura… (foto)

Noćenje sa doručkom u nekom od hotela u nekim gradovima, platićete u Novom Sadu 3.650 dinara u hotelu Vojvodina, u Vranju, u hotelu „Rojal Putnik“ 9.623 dinara, u šabačkoj “Slobodi” 66 eura ili u niškom “Ambasador”, jedinom hotelu u ovom gradu sa pet zvezdica, košta 94 evra…

NOVI PAZAR: Srbija, Putovanja, vijesti, utorak, 16. VIII, 00: 35… Koliko košta noćenje u nekim gradovima Srbije: U Novom Pazaru- može prenoćiti i za 20 eura… (foto)

U hostelima su cijene mnogo niže I kreću se od 15 do 20 eura…

Novi Pazar: Noćenje može i za 20 evra

Prenoćište u Novom Pazaru, u privatnim apartmanima, može se naći i za dvadesetak eura, dok je noćenje sa doručkom u nekom od poznatijih hotela bar dva puta skuplje.

Cijena za dvadesetak eura je uglavnom za smještaj u privatnim stanovima koje vlasnici izdaju i u nju nije uključen i ne može se dobiti doručak, dok je kod onih koji imaju nekoliko smještajnih jedinica gostima omogućeno da doplate za taj obrok.

Većina apartmana koje smo kontaktirali, a što pokazuju i cijene na specijalizovanim sajtovima za rezervisanje smještaja, noćenje sa doručkom naplaćuju između 30 i 40 eura, dok je ta usluga u hotelima oko 50 eura.

Čitaj još:   STRAVA UDES:Ima poginulih, i povređenih, kilometarske kolone na auto- putu...

Užice:  Noćenje sa doručkom u hotelima od 4.000 do 6.300 dinara

Cijene smještaja u hotelima u Užicu su različite i zavise od njihove kategorije, pa se kreću od oko 4.000 do 6.300 dinara, dok je prenoćište u hostelima 1.200 dinara i više.

Nekada najpoznatiji hotel u strogom centru grada, na Trgu partizana, više ne prima goste, jer su vlasnici nedavno odlučili da renoviraju njegovu unutrašnjost i pretvore je u stanove, čija prodaja je u toku.

Cena noćenja u novosadski hostelima kreće se već od 2500 dinara za dve osobe, a tu je i usluga „stan na dan“ koji se može naći za već od 50 eura.

BONUS VIDEO: Prespavao Sam u NAJGOREM Hotelu u Srbiji

izvor Danas.rs

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

SRBIJU KAZNIO SVETI VASILIJE OSTROŠKI: Piksi, ne možeš da tražiš blagoslov od sveca po kojem su se tvoji preci pišali!!! (foto)

Više od 100 godina, srpski okupatori simbolički su  ''sahranjivali'', ponižavali, Read more

Čitaj još:   VREMENSKE NEPRILIKE: Evropom haraju oluje i tornada, da li slično možemo očekivati i kod nas? (foto)