IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Očevici ispričali detalje nesreće u kojoj je vozač živ izgorio… (foto, video)

Užasne scene, vozač je izgorio u automobilu nakon stravičnog udara u banderu pri velikoj brzini. Konstatovana je smrt na licu mjesta…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronikaa, vijesti, utorak, 16. VIII, 08: 35… STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Očevici ispričali detalje nesreće u kojoj je vozač živ izgorio… (foto, video)

Jedna osoba je poginula u stravičnom udesu koji se sinoć oko 22.30 sati dogodio na Bulevaru oslobođenja, u blizini Trošarine u Beogradu, javljaju srbijanski mediji.

“VIŠE OD 100 METARA SE NEKONTROLISANO KRETAO, A ONDA JE USLEDIO UŽAS” Očevici ispričali detalje nesreće u Beogradu u kojoj je vozač ŽIV IZGOREO 

Užasne scene na Bulevaru oslobođenja kod osnovne škole Filip Filipović. Vozač je izgorio u automobilu nakon stravičnog udara u banderu pri velikoj brzini. Konstatovana je smrt na licu mjesta.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač, iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u banderu. Iako su vatrogasci pokušali da pomognu vozaču, on je od zadobijenih povreda preminuo.

Dijelovi bandere sinoć su bili rasuti po putu, a policija pokušava da utvrdi identitet nastradalog.

– Ljudi sa stanice su pokušali da mu pomognu, ali nisu uspjeli. Vozači su se zaustavljali i vadili aparate za gašenje, ali nije bilo pomoći. Vidjeli su vozača kako pokušava da izađe iz auta, ali je eksplozija bila toliko jaka da je auto izgorio u nekoliko sekundi – ispričali su očevici.

Čitaj još:   PRIJETNJE I UPOZORENJA: "SRBIJA angažovala i PLATILA miševe po dijaspori da ‘NASERU ORIĆU DOĐU GLAVE’” (foto i video)

– Izgubio je kontrolu i dugo se vrtio po ulici. Sigurno 100 metara, mogao je još neko da strada – ispričali su oni koji su se zatekli na licu mjesta, piše Blic.

Kako kažu, vatra je krenula od zadnjeg dijela automobila, a pretpostavlja se da je prilikom udara eksplodirala plinska boca. Plamen je počeo da guta vozilo, a vozači koji su u tom trenutku prolazili pored, prvi su pokušali da pomognu nesrećnom čovjeku.

– Vozači su se zaustavljali i vadili aparate za gašenje, ali nije bilo pomoći. Vidjeli su vozača kako pokušava da izađe iz auta, ali je eksplozija bila toliko jaka da je auto izgorio u nekoliko sekundi- ispričali su očevici.

izvor agencije