IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ULCINJ: Uhapšene tri osobe, šenlučili, nosili pištolje u ugostiteljskim objektima… (foto)

“Sva tri lica lišena su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopštila je policija…

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16. VIII, 09: 35… ULCINJ: Uhapšene tri osobe, šenlučili, nosili pištolje u ugostiteljskim objektima… (foto)

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, postupajući po operativnim informacijama, u noći između 12. i 13. avgusta, prilikom dvije odvojene aktivnosti, pronašli oružje u ilegalnom posjedu i protiv tri osobe podnijeli krivične prijave.

Vršeći pojačanu kontrolu ugostiteljskih objekata, u jednom koji se nalazi na Bulevaru Teuta, kod S.H. (43) pronađen je pištolj „Tanfoglio Giuseppe“ kalibra 6,35 mm, sa okvirom i šest komada municije.

“Tom prilikom, kontrolisano je i B.K. (52) i kod njega je pronađen pištolj „CZ-P-07“ kalibra 9 mm”, navodi policija.

Čitaj još:   VUČIĆ NAJAVIO HLAĐENJE DODIKA: "SDA ne zna kakva će biti moja reakcija kada dođu Dodik, Cvijanović i Višković..." (foto i video)

Osim toga, iste večeri, policija je postupala po informaciji da se na Bulevaru Teuta, ispred jedne porodične kuće čuju pucnji iz vatrenog oružja, odnosno da se šenluči, te je kontrolisala K.B. (39) kod kojeg je pronađen pištolj „M 57“ kalibra 7,62 mm.

“Sva tri lica lišena su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopštila je policija…

izvor Gradski portal.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILO Đukanović dominirao u TV duelu: JAKOV Milatović pogubljen, dokazao nezrelost i nekulturu, ponavljao fraze i hvalio se prosjekom na fakultetu... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more