IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Vlasniku restorana 14 godina zatvora zbog ubistva gosta… (foto, video)

Presudom Višeg suda u Novom Pazaru, nedavno potvrđenom od strane Apelacionog suda u Kragujevcu, proglašen krivim za izvršenje tri krivična djela– ubistvo, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 18. VIII, 00: 35… NOVI PAZAR: Vlasniku restorana 14 godina zatvora zbog ubistva gosta… (foto, video)

Novopazarac Adnan Alibašić (42), vlasnik nekadašnjeg restorana “Divan”, pravosnažno je osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva Nihada Hamidovića (23) u tom ugostiteljskom objektu, u januaru 2020. godine.

On je presudom Višeg suda u Novom Pazaru, nedavno potvrđenom od strane Apelacionog suda u Kragujevcu, proglašen krivim za izvršenje tri krivična dela– ubistvo, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Do ubistva je došlo 23. januara 2020. godine, a prethodilo mu je koškanje Alibašića sa Hamidovićem posle kojeg je vlasnik restorana sugerisao Emiru A. da, prilikom izlaska, napadne gosta, što on i učinio započevši tuču.

Čitaj još:   Zašto Putin toliko želi Donbas... (Industrijsko srce Ukrajine)? (foto, video)

Tokom tuče, Hamidović je potegao “magnum 357” kojim je prvo udario Hamidovićevog prijatelja u glavu, a tom prilikom je i sam zadobio ubod nožem u leđa od, do sada, nepoznate osobe.

Nakon toga je ispalio dva hica od kojih je jedan pogodio Hamidovića, a drugi njegove prijatelje B. B. i S. M.

Teško povređeni Hamidović je povredama podlegao u novopazarskoj Opštoj bolnici…

BONUS VIDEO: Vlasnik restorana u Novom Pazaru ubio mladića, trojicu ranio…

izvor Danas.rs

ŽESTOKO U “UTISKU NEDELJE”: Izabela Kisić pitala Muharema Bazdulja je li u redu da Porfirije prekraja granice i odlikuje Šešelja i Vučelića- nije joj odgovorio! (foto, video)

"Eto, sad će ona mene učiti šta je bilo u Read more

Čitaj još:   Sudarilo se šest vozila, poginuo Nijemac, osmero ljudi završilo u bolnici...(video)