IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Tužilaštvo hitno da ispita medijske navode o nabavci kalašnjikova i eventualnom planiranju oružanog otpora…

Navodi koji su danas objavljeni u medijima, a odnose se na transkripte prisluškivanih razgovora lica sa kriminalnim dosijeima, iz kojih slijedi da se u predvečerje posljednjih parlamentarnih izbora, iz 2020. u tim krugovima razgovaralo o nabavci kalašnjikova i oružanom otporu, zabrinuo je čitavu javnost ali očigledno ne i nadležne organe, kazao je Miloš Nikolić, portparol i poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

“Začuđuje činjenica da tužilaštvo, bez komentara prelazi preko informacija koje su uznemiravajuće i koje povezuju konkretna lica iz jedne vjerske zajednice sa ljudima iz kriminalnog miljea i sugerišu na zavjeru i izazivanje haosa u državi, koji su navodno planirani, da se izbori nijesu završili onako kako je odgovaralo ovim krugovima… 

Ne želimo da vjerujemo da smijenjeni premijer svojim komentarima i očekivanjima određuje prioritete nadležnih i da zbog toga imamo nevjerovatnu ležernost institucija koje bi trebalo da budu u funkciji građana”, kazao je Nikolić.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Ekonomski balon bliži se PUCANJU- ide dan kad neće biti moguća redovna isplata plata, penzija... (foto)

Kako je dodao, ukoliko nadležni svoje prioritete formiraju u skladu sa željama političara i pod pritiscima, onda su degradirali i sebe i granu vlasti koju predstavljaju.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more