IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA: Izraelci na Marakani izbacili Crvenu Zvezdu… (foto, video)

U uzvrtanom meču play-offa za grupnu fazu Lige prvaka Crvena zvezda i Maccabi Haifa su remizirali na Marakani 2: 2…

BEOGRAD: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 24. VIII, 00: 35… KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA: Izraelci na Marakani izbacili Crvenu Zvezdu… (foto, video)

Najzanimljivi meč je zasigurno bio u Beogradu, Maccabi Haifa je prije sedam dana slavila u utakmici punoj preokreta sa 3: 2, tako je Zvezdi trebao gol za produžetke ili dva za direktan prolaz dalje.

Tim sa Marakane je napadao sve vrijeme i u 27. minuti Pešić je pogodio za 1: 0, Zvezda nije posustajala pa je u 43. minuti stigla i do drugog gola na utakmici preko Ivanića.

Prava drama se odvijala u sudijskoj nadoknadi, Haifa je nakon konsultacija VAR sobe dobila penal koji je promašila, a nakon toga minut poslije Sundgren je sa preko 20 metara šutirao Borjan napravio kiks i Haifa je smanjima na 2:1, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu Zvezda je pokušavala na sve načine da dođe do gola koji bi ih poslao u Ligu prvaka ali u tome nisu uspjevali, gosti su čak u jednoj akciji pogodili i stativu. Maccabi je krunisao svoje šanse u sudijskoj nadoknadi kada je Pavkov postigao autogol za 2: 2 i sa ukupnim 4: 5 Maccabi se plasirao u Ligu prvaka.

Čitaj još:   DA SE ZNA: Prije Novaka Đokovića, prvi teniski teren u Visokom (u Čekrčićima), napravio je NEMANJA- Emir Kusturica! (foto, video)

Zvezda je sve do 90. minuta na Marakani vodila sa 2: 1 i sa tim rezultatom bi se otišlo u produžetak. Međutim, Milan Pavkov je loše reagovao kod slobodnog udarca Makabija i skrenuo loptu u sopstvenu mrežu.

Nakon meča Pavkov je zaplakao, a svi igrači su se okupili kako bi mu dali podršku. Jedna od prvih koji je prišao je bio kapiten i golman Milan Borjan, koji ga je zagrlio i zajedno sa njim otišao ispod severne tribine.

Navijači su pjevali igračima uprkos ispadanju iz Lige šampiona, a scene poslije meča pogledajte u videu i slikama ispod teksta.

izvor Nova.rs

Čitaj još:   Bičevali učitelje, ne žele sekularno obrazovanje...
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more