Crna Gora

UŽAS U BUDVI: U poznatom hotelu OTROVALO SE oko 100 turista… (foto)

Oko 100 turista, uglavnom Poljaka, Slovaka i Slovenaca otrovalo se hranom nakon što su bili gosti u jednom budvanskom restoranu...

Svi su smješteni, ili su primili medicinsku pomoć u opštim bolnicama u Kotoru, Baru i Cetinju, objavio je Primorski portal.

Direktor Opšte bolnice Bar dr Igor Karišik potvrdio je da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi u petak hospitalizovali 30- tak osoba i niko od njih nije ugrožen.

“Pacijenti su hospitalizovani na internom odjeljenju i pedijatriji. Većina je već danas otpuštena iz bolnice”, kazao je dr Karišik. Iz Opšte bolnice Kotor, takođe, potvrdili su da su hospitalizovali osobe sa simptomima trovanja.

“U petak veče oko 22 časa u kotorsku bolnicu smo primili 30 osoba, od kojih je dosta djece uzrasta od 15 -16 godina. Oni su dovezeni sa akutnim sindromom– povraćanjem. Svi su brzo zbrinuti, a jutros su ponovo odrađene laboratorijske analize. Nakon toga su jutros oko 11 časova pušteni na kućno liječenje”, kazao je direktor kotortske bolnice dr Davor Kumburović.

U Opštini Budva je ovom portalu potvrđeno da je došlo do trovanja hranom i da su se gosti jednog restorana javili medicinskim ustanovama zbog stomačnih tegoba.

Postoji sumnja da je trovanje turista bilo možda tokom krstarenja Bokom na koje su turisti bili dan ranije, a gdje su konzumirali jedan obrok. Uglavnom inspekcija je obišla hotel u koji su bili smješteni turisti i uzela uzorke iz restorana tog hotela.

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović i opštinska administracija stoje na raspolaganju turistima koji su imali zdravstvene probleme, i obezbijediće im, ako je potrebno, smještaj, prevoz i sve ostalo…

Opština Budva obezbijedila smještaj u Slovenskoj plaži za goste koji su se potrovali, a koji su odbili da se vrate u hotel gdje su odsjeli.

izvor: standard.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Na elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore: Usvojeni amandmani na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, MVP ih šalje u ponedjeljak… (foto)

Vlada Crne Gore na večerašnjoj je elektronskoj sjednici usvojila dva amandmana na Rezoluciju o genocidu u…

15 sekundi ago

Švajcarska pobjednik EUROSONGA: Holandija diskvalifikovana, Hrvatska osvojila drugo mjesto- Baby Lasagna dobio najviše glasova publike… (foto, video)

Večeras je u Malmeu, Švedskoj, održano finale 68. izdanja Evrovizije, a pobjedu na ovom takmičenju…

26 minuta ago

Poznat identitet ubice iz Budve: Nožem usmrtio Bjelopoljca pa pobjegao- OPSADNO STANJE U I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi su tragali za OVIM čovjekom… (foto, video)

Odmah nakon prijave, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva brzo su reagovali i izašli na lice…

2 sata ago

Dnevni horoskop za 13. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan profesionalan,…

3 sata ago

Bitka na Neretvi 81. godinu poslije- NA TITOVIM STAZAMA REVOLUCIJE: U Jablanici odali počast herojima… (foto, video)

81. godišnjica bitke za ranjenike na Neretvi obilježava se danas. Polaganje cvijeća se održalo na…

5 sati ago

ALMA NIJE SKOČILA SA DJECOM SA MOSTA: Veliki obrt u istrazi tragedije… (foto, video)

Alma Arazi (39) i njeno troje djece koji su tragično okončali život 2. maja u Skadru,…

5 sati ago

This website uses cookies.