IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. avgust 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne očajava, prilika za Bika, Blizanci dekoncentrisani, Rak promjenjivog raspoloženja, Lav zahtjevan, Djevica ulaže entuzijazam, Vaga otvorena, besparica za Škorpiju, Strijealc kasni, Jarac napreduje, Vodolija bez finiša, Ribe primjećena. Ovo je dnevni horoskop za 30. avgust 2022. godine…

OVAN
POSAO: Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvjesno. Prije ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.
LJUBAV: Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BIK
POSAO: Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO: Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.
LJUBAV: Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namjere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.
ZDRAVLJE: Nste u kondiciji.

RAK
POSAO: Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime. Procijenite kada treba da preuzmete kontrolu.
LJUBAV: Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

LAV
POSAO: Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propuštiti dobru priliku.
LJUBAV: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osjetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Čitaj još:   UPOZORENJA NA VJETAR: Danas oblačna sa snijegom, temperatura niža za osam stepeni C... (foto)

DJEVICA
POSAO: Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da se neko poziva na vaša obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vrijeme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

VAGA
POSAO: U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika. Važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savjet i izbJegavajte popularne instant recepte.
LJUBAV: Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promijeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA
POSAO: Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Zato, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa povjerenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

STRIJELAC
POSAO: Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.
LJUBAV: Voljena osoba u duhu dobrih namjera pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.
ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze.
LJUBAV: Važno je da djelujete dovoljno ubjedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.
ZDRAVLJE:Odlično se osjećate.

Čitaj još:   SARAJEVO: Šetaće njih 500 iz "Povorke ponosa" čuvaće ih 1.100 policajaca,150 zaštitara nabavljene su i betonske prepreke... (foto)

VODOLIJA
POSAO:Neko ne odgovara na vaše zahtjeve i to dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid pretjerivanja koji narušava saradničku atmosferu.
LJUBAV: Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja. Potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

RIBE
POSAO: Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružičaste perspektive.
LJUBAV: Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more