IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković PORUČILA JOKOVIĆU: Bolje ćutati biti smatran BUDALOM, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju… (video)

Poslanica SDP Draginja Vuksanović Stanković oglasila se na Twitteru povodom izjave potpredsjednika Vlade i predsjednika SNP Vladimira Jokovića

  • E moj Jokoviću pamet ti ne smeta da ovakve izjave daješ. A, znaš li Jokoviću da ima žena koje žele, a ne mogu da se ostvare kao majke?! Bolje je ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju– napisala je Vuksanović Stanković.

Joković je u intervju saopštio šokantnu rečenicu.

  • Ne možete vi glasati za nekog da vodi vašu djecu, koji nema svoje djece. Ni kučeta, ni mačeta, kakvu odgovornost prema kome? Više ja i moj potpredsjednik Dado Šćekić imamo djece nego čitav poslanički klub Demokrata.

izvor: analitika.me

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: URUŠAVAJU najveće vrijednosti CG moraju da ODU... (foto i video)
DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Koje licemjerje, prije koji dan DRITAN Abazović je vrištao sa bine- DAJTE IZBORE a danas…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković prokomentarisala je različite stavove koji Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: KARIJERU Sanje Damjanović teško je dostići, a neki o tome MOGU SAMO DA SANJAJU…

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković prokomentarisala je to što je Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: Poslanica SDP o "srpskom svetu", četnicima, ulozi SPC, presudi Mladiću... (foto i video)