IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. septembar 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- uspješan dan za Ovna, Bik mora da se potrudi, Blizanci originalni, Rak na dobitku, Lav u očaju, Djevica raspoložena, Vaga komplikovana, Škorpija se zabavlja, Strijelac uživa podršku, Jarac umoran, Vodolija dobija na vremenu, Ribe ne odstupaju. Ovo je dnevni horoskop za 02. septembar 2022. godine.

OVAN
POSAO: Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocijenu o vašim postupcima ili rezultatima.
LJUBAV: Potrudite se da ulijepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti i odlučni u svojim namjerama.
ZDRAVLJE: Nema promjena.

BIK
POSAO: Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju i zato prihvatite nove ideje ili savremenija rješenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osjetite sigurnost u radu.
LJUBAV: Zanemarili ste nečija osjećanja. Glas savjesti vas podsjeća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BLIZANCI
POSAO: Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja.
LJUBAV: Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbjegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se, ako precijenite svoje mogućnosti.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

RAK
POSAO: Ponekad sve djeluje relativno ili neobično. Zato nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima.
LJUBAV: Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

LAV
POSAO: Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da riješavate pitanja od zajedničkog interesa i da djelujete dovoljno efikasno. Potrebno je da podvučete jasnu crtu.
LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba ne razumije vaše namjere. Svako od vas je priča za sebe, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Čitaj još:   VRANJEŠ I NOVI UDARCI: Raspituje se o luksuznim vilama na Dedinju, hoće da se preseli blizu JK...

DJEVICA
POSAO: Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja i zato tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima.
LJUBAV: Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namjere. Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate…

VAGA
POSAO: Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje poslovne namjere, nemojte očekivati nemoguće riješenje već zatražite nečije dodatno razumijevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne.
LJUBAV: Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosjećaj. Izbjegavajte neumjerenost.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

ŠKORPIJA
POSAO: Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procijenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim saradnicima.
LJUBAV: Suviše brinete bez razloga. Partner trenutno ne želi da vam povjerava svoje misli. Budite dovoljno strpljivi i taktični. Prije ili kasnije, shvatićete na koji način možete da riješite problem koji imate.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosljedni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima.
LJUBAV: Partner insistira na nekim zajedničkim promjenama. Morate imati dovoljno razumijevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama. Jasno vam je da ne možete promijeniti nečiju odluku.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Ukoliko previše vjerujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovni promašaj. Sačuvajte dodatnu mjeru opreza u nepoznatim situacijama i budite umjereniji u svojim očekivanjima.
LJUBAV: Stalo vam je da riješite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. jul 2019. godine

VODOLIJA
POSAO: Nalazite se pred novim poslovnim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite određeni rizik. Dobro procijenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove.
LJUBAV: Priželjkujete više interesantnih događaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate određene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namjere.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Zato djelujete užurbano pred saradnicima. Saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savjet.
LJUBAV: Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VRIJEME DANAS: Jutros minusi na Bjelašnici, u Neumu 14 C, prognoza do subote… (foto)

U REGIONU, jutros preovladava pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i Read more