IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Hrvatska influenserka (blogerka) INES se hvali fotkama s jahte najomraženijeg čovjeka današnjice… (foto)

Hrvatska influenserka Ines Nikić na svom Instagram profilu pohvalila se kako se trenutno nalazi na jahti britanskog influensera i bivšeg učesnika Velikog Brata, Endrua Tejta, koji je inače nedavno ostao bez svojih profila na YouTubeu, Facebooku, Instagramu i TikToku zbog mizoginog sadržaja…

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 01. IX, 00: 58… Hrvatska influenserka (blogerka) INES se hvali fotkama s jahte najomraženijeg čovjeka današnjice… (foto)

Kada je ova vijest odjeknula u javnosti, influenserka je dobila potrebu da objasni pratiocima na Instagramu zašto se s grupom ostalih djevojaka našla na jahti koja je snimljena i u Hrvatskoj.

„Nera i ja smo isključivo pozvane zbog pratioca kako bismo radile promotivne videe. Braća Tejt rade videe i potrebne su im djevojke koje lijepo izgledaju. Mi ovde imamo svoju sobu, svoju privatnost, niko nas ne maltretira… Baš živimo život“, ispričala je Ines na Instagramu uz videe s jahte.

Čitaj još:   ŠPANCI PROMAŠILI PENAL ZA POBJEDU: Strahuju pred III kolo EURO 2020... (foto i video)

Ines je dodala i da braća Tejt, Endru i Tristan puno rade.

„Mi smo mislile da će nas gnjaviti, a na kraju oni ne izlaze iz sobe. Bukvalno treba da se mole da izađu iz sobe na 10 minuta zbog slika i videa“, napisala je Ines, koja je na Instagram storijima podelila sledeće fotografije sa jahte:

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more