IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Policija ubila momka (20) u krevetu dok je držao e- cigaretu… (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Muškarac je preminuo nakon što ga je upucala policija, dok je, u ruci držao elektronsku cigaretu, rekao je šef gradske policije dok je u toku istraga o pucnjavi…

OHAJO: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 01. IX, 00: 58… UŽAS: Policija ubila momka (20) u krevetu dok je držao e- cigaretu… (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Donovan Luis (20) preminuo je u bolnici nakon pucnjave u utorak rano ujutru. Policija je saopštila da su policajci bili na licu mjesta da uhapse Luisa po više naloga, uključujući nasilje u porodici, napad i krivično djelo nepravilno rukovanje vatrenim oružjem.

Na snimku policijske kamere vidi se kako policajac otvara vrata spavaće sobe u stanu i odmah puca na Luisa, koji je bio u krevetu. Činilo se da je Luis držao elektronsku cigaretu pre nego što je ubijen, rekla je šefica policije Kolambusa Elejn Brajant. Oružje nije pronađeno.

Brajant se nije osvrnula na to da li policija vjeruje da je uređaj oružje, što će biti utvrđeno tokom istrage Biroa za krivične istrage Ohaja.

Čitaj još:   OGLASIO SE KUSTURICA NAKON ŠTO MU JE ODUZETA NAGRADA FILIMSKE AKADEMIJE IZ PRAGA ZBOG AGRESIJE RUSIJE NA UKRAJINU!

Brajant je rekla da je grad posvećen tome da policajce smatra odgovornim ako dođe do bilo kakvog prekršaja, ali prvo treba da se sprovede državna istraga.

Gradonačelnik Kolambusa Endru Ginter, koji je prošle godine angažovao Brajantovu, rekao je da je “bez obzira na okolnosti, jedna majka izgubila sina u gradu Kolambusu”.

Američko ministarstvo pravde pristalo je 2021. da preispita praksu policije u Kolumbusu nakon serije smrtonosnih policijskih pucnjava na crne ljude i odgovora grada na proteste protiv rasne nepravde 2020. godine…

Full video: Donovan Lewis shooting

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more