IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Policija ubila momka (20) u krevetu dok je držao e- cigaretu… (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Muškarac je preminuo nakon što ga je upucala policija, dok je, u ruci držao elektronsku cigaretu, rekao je šef gradske policije dok je u toku istraga o pucnjavi…

OHAJO: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 01. IX, 00: 58… UŽAS: Policija ubila momka (20) u krevetu dok je držao e- cigaretu… (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Donovan Luis (20) preminuo je u bolnici nakon pucnjave u utorak rano ujutru. Policija je saopštila da su policajci bili na licu mjesta da uhapse Luisa po više naloga, uključujući nasilje u porodici, napad i krivično djelo nepravilno rukovanje vatrenim oružjem.

Na snimku policijske kamere vidi se kako policajac otvara vrata spavaće sobe u stanu i odmah puca na Luisa, koji je bio u krevetu. Činilo se da je Luis držao elektronsku cigaretu pre nego što je ubijen, rekla je šefica policije Kolambusa Elejn Brajant. Oružje nije pronađeno.

Brajant se nije osvrnula na to da li policija vjeruje da je uređaj oružje, što će biti utvrđeno tokom istrage Biroa za krivične istrage Ohaja.

Čitaj još:   MAJSTORE: MILOJKO PANTIĆ PREGAZIO VUČIĆA"Srbima si ukrao državu, lažni Srbin, ratni zločinac,Šešelj...(video)

Brajant je rekla da je grad posvećen tome da policajce smatra odgovornim ako dođe do bilo kakvog prekršaja, ali prvo treba da se sprovede državna istraga.

Gradonačelnik Kolambusa Endru Ginter, koji je prošle godine angažovao Brajantovu, rekao je da je “bez obzira na okolnosti, jedna majka izgubila sina u gradu Kolambusu”.

Američko ministarstvo pravde pristalo je 2021. da preispita praksu policije u Kolumbusu nakon serije smrtonosnih policijskih pucnjava na crne ljude i odgovora grada na proteste protiv rasne nepravde 2020. godine…

Full video: Donovan Lewis shooting

izvor Nova.rs

ŠOK: Policija ispalila 34 metka na nenaoružanog MOMKA

Policija u Los Angelesu na parkingu je ispalila 34 metka Read more

VELIKO HVALA: Svjetska muzička zvijezda Sting doputovao u Sarajevo… (foto, video)

Sve je spremno za spektakl u Zetri... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Read more