IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Mandić sebe i stranku stavio u funkciju tuđih interesa, a priča o “stranom miješanju”

Današnja izjava Andrije Mandića, u kojoj četnički vojvoda koji predstavlja sinonim potčinjenog sluganstva i decenijskog služenja tuđim interesima, teatralno izjavi da ”ne žele da se iko miješa u unutrašnje poslove Crne Gore” mora izazvati iskren i srdačan podsmijeh, poručio je portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

“Sada, dakle, Mandić koji se otvoreno ponosi činjenicom da je samo eksponent rusko-srpske politike u Crnoj Gori, namjerava da iskrenim spoljnopolitičkim partnerima naše države drži slovo o umiješanosti u unutrašnja pitanja suverenih država”, ocijenio je funkcioner DPS.

To saopštava, smatra Nikolić, isti onaj koji je sve incidente koje je pravio kako bi, kaže on, “zapalio čitavu Crnu Goru, činio po uputstvu svojih inostranih nalogodavaca”.

“Od nasilnih demonstracija protiv priznanja Kosova 2008, šator protesta 2015. koji su eskalirali u pokušaj upada u Skupštinu, preko optužbe da je učestvovao u pokušaju državnog udara u organizaciji ruskih obavještajaca, do redovnih letova avionima Vlade Srbije kojima je odlazio po mišljenje u Beograd. Taj Mandićev minuli rad konačno je i nagrađen čuvenom “Vulinovom sabljom” i ordenom”, pojasnio je on.

Čitaj još:   Na auto- putu se prosule tone paradajza: IZAZVANO 7 SUDARA! (foto)

Zato je Andrija Mandić, prema riječima Nikolića, posljednja osoba koja može da priča o “miješanju sa strane” budući da je sav svoj kapital, politički i onaj drugi, kako kaže, “stekao baš tako što je sebe i svoju stranku stavio u funkciju tuđih interesa”.

“A da li se radi samo o služenju interesima drugih država ili i kriminalnim klanovima, kako sugerišu transkripti sa Sky aplikacije, ostaje da se vidi nakon odgovora koje će dati nadležno tužilaštvo”, zaključio je Nikolić.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more