IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dan je posvećen Turskoj: Zima polarna, naša spoljna politika- bipolarna- Jelena Obućina na početku “Pregleda dana”… (foto, video)

Razlike se naziru već iz naziva. Na prvom pljušte ugovori, molbe, ponude i zvanice- istakla je Jelena Obućina na početku “Pregleda dana”…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti- četvrtak, 08. IX… 00: 38… Dan je posvećen Turskoj: Zima polarna, naša spoljna politika- bipolarna- Jelena Obućina na početku “Pregleda dana”… (foto, video)

Dan je posvećen Turskoj. Ali i Rusiji na marginama. U dva beogradska bulevara dva skupa o saradnji. Biznis forum i privredni sajam. Razlike se naziru već iz naziva. Na prvom pljušte ugovori, molbe, ponude i zvanice- istakla je Jelena Obućina na početku “Pregleda dana”.

– Na drugom samo Bocan Harčenko bez ministara iz vlade i dobrog ozvučenja. Iz SNS-a samo prisutna Sandra Božić. I dok je Harčenko čitao pismo Lavrova, Vučić je molio Erdogana da pomogne oko uvoza struje. Jer zima će biti hladna, a iduća, tvrdi predsednik, za Evropu polarna. I zato je naša spoljna politika bipolarna – dodala je ona.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. april 2021. godine

– Koliko sutra predsednik će orden dati Amerikancu. U senci spoljnopolitičkih igara bez granica ostaju i dalje rafovi bez mleka, šećera i novca za sve ostalo. Ostaje i rđava presuda Prištinskog suda mladiću iz Beograda. Sad će Srbija da pomogne da ga oslobode, samo da reši posterom ili stikerom- zaključila je JELENA Obućina.

BONUS VIDEO: NewsMax Adria- Cijela Emisija- 07.09.2022.

IZVOR Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more