IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uznemirujući detalji o smrti milionerke: Ubica se ponašao čudno, otkriveno šta je radio poslije zločina… (foto)

Policija je pronašla njeno tijelo nakon što je vidjela tragove vozila u blizini prilaza jedne kuće i “osjetila miris raspadanja”…

MEMFIS: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 09. IX… 00: 38… Uznemirujući detalji o smrti milionerke: Ubica se ponašao čudno, otkriveno šta je radio poslije zločina… (foto)

Policija je pretraživala prostor iza napuštene kuće u Memfisu, kada je pronašla tijelo bogate naslednice i učiteljice Elize Flečer i otkrila kesu za đubre u kojoj je navodno pronašla njen šorts za trčanje.

Uznemirujući detalji dati su u izjavi koja je podneta u utorak na krivičnom sudu okruga Šelbi, nekoliko dana nakon što je policija uhapsila Kleotu Abston zbog otmice učiteljice.

Njen nestanak prijavio je u petak oko 7 sati njen suprug Ričard Flečer, koji je rekao da se njegova žena nije vratila kući sa uobičajenog trčanja u 4 sata.

Flečer, majka dvoje djece, učiteljica i bogata naslednica, trčala je u blizini Univerziteta Memfis, kada je nestala. Na snimku sa bezbjednosne kamere vidi se kako crni GMC terrain prolazi a onda se zaustavlja i čeka žrtvu da prođe pored njega, navodi se u izjavi.

Muškarac nakon toga izlazi iz vozila, trči ka Flečer a onda je tjera da uđe na suvozačevu stranu.

Policija je otkrila da je Abston muškarac sa snimka nakon što je otkrila njegov DNK i na obući na licu mijesta. Njegov telefon je takođe otkrio da je bio u području kada je Flečer oteta.

Čitaj još:   ANKARA: Turske snage izvele žestoke napade na uporišta terorista PKK/YPG-a na sjeveru Sirije...

U izjavi se navodi da je svedok rekao policiji da je video Abstona ispred stana njegovog brata, gde je čistio svoj SUV “sredstvom za čišćenje podova”. Svedok je rekao da je izgledalo kao da se Abston “čudno ponašao”, prenosi NBC News.

Brat optuženog je takođe rekao policiji da ga je video kako čisti auto i “pere svoju odeću u lavabou u kući”. Brat je rekao da se Abston ponašao “veoma čudno”.

Abston je uhapšen za vikend nakon što je policija pronašla njegovo vozilo na parkingu pored njegovog stana. On je tada odbio da kaže policiji gde je Flečer.

Njeno telo je pronađeno dok je policija pretraživala oblast u blizini Viktor ulice u Memfisu. Prema izjavi pod zakletvom, policija je videla tragove vozila u blizini prilaza jedne kuće i “osetila miris raspadanja”.

Policajci su otišli ​​do zadnjeg dela kuće i pronašli Flečer na zemlji, kaže se u izjavi.

Policija je nastavila da pretražuje područje i pronašla kesu za smeće u kojoj se nalazilo ljubičasti šorc za trčanje koji je izgledao kao “onaj u kojem je Eliza Flečer poslednji put viđena”, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Čitaj još:   KORONA VIRUS POSTAJE NESTABILAN NA +26 C: Doktor koji nije logičan a PROSTO I NE TAČAN! (foto)

(Telegraf.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more