IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšena dvojica Nikšićana zbog batinjana sugrađanina, ovo su njihova imena… (foto)

Podsjećamo, na društvenim mrežama objavljen je snimak brutalnog prebijanja mladića u Nikšiću, koji je jedva punoljetan…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti- subota, 10. IX… 00: 18…  Uhapšena dvojica Nikšićana zbog batinjana sugrađanina, ovo su njihova imena… (foto)

Duško Nenezić (55) i njegov bratanić Filip Nenezić (20) iz Nikšića privedeni su zbog nasilničkog ponašanja u tom gradu.

Pobjedi je nezvanično saopšteno da su svi akteri identifikovani, da su dvojica nasilnika uhapšena zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje i sjutra će biti privedeni sudiji za istrage koji će se izjasniti o pritvoru. Oni su danas saslušani kod tužioca.

Na snimku se vidi da su se Nenezići sa još tri mladića okomili na momka koji je sjedio sa dva prijatelja.

Nenezići će sjutra biti privedeni sudiji za istrage koji će se izjasniti o pritvoru.

Kako se vidi na snimku koji traje 41 sekundu, trojica mladića sjede na trotoaru. Dva mladića i jedna djevojka su u neposrednoj blizini. U jednom trenutku prilazi automobil i iz njega izlaze tri osobe, od kojih jedna ima kontakt sa djevojkom.

Čitaj još:   TUGA NAD BOSNOM: Na ahiret preselio MUHAMED MUJEZINOVIĆ: DOKTOR, ALI PRIJE SVEGA ČOVJEK KOJI SE ZALAGAO ZA ISTINU... (foto, video)

Jedan od petorice mladića okomio se na momka koji je sjedio sa dva prijatelja i ošamario ga tri puta. Iako snimak nema tonski zapis, po gestikulaciji se može zaključiti da momak viče na mladića koji sjedi i prima šamare.

U jednom trenutku jedan od napadača koji je stajao iza leđa žrtve udara ga nogom po leđima i to četiri puta. Sve vrijeme mladić mirno sjedi. Dok ga dvije osobe tuku, ostali ne reaguju.

BONUS VIDEO: Snimak nasilja, Nikšić

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more