IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Brđanin da podnese ostavku, a DRITAN Abazović da kaže JE LI I DALJE PONOSAN NA AKCIJU NA BELVEDERU

“Ako se potvrdi da je policijski izvještaj od prošlog 5. septembra falsifikovan kako bi se prikrilo nezakonito djelovanje policije na Belvederu i Cetinju, te da je prekoračena upotreba hemijskih sredstava (što je bilo očigledno i bez izvještaja), pozivamo direktora UP Brđanina, a sa njim i policijske funkcionere Dragana Gorovića i Gorana Jokića, da hitno podnesu ostavke, a odlazećeg premijera Abazovića da nam pojasni je li i dalje, kako je rekao, ponosan na akciju na Belvederu”, poručio je portpartol SD-a Nikola Zirojević.

Kako navodi, dodajmo tome činjenicu da je unutrašnjoj kontroli trebalo godinu dana da sačini izvještaj, i to tek nakon što je u Skupštini formiran anketni odbor na tu temu, na inicijativu Socijaldemokrata.

“Takođe, niko ništa nije uradio po pitanju kompromitovanog policijskog službenika Petra Kneževića i audio snimaka na kojima on, navodno, potvrđuje da je toga dana bio u sprezi sa kriminalnim miljeom”, kazao je.

Čitaj još:   OŠTRA PORUKA DRAGINJE Vuksanović- Stanković: VLADA ZAVRŠILA MANDATl, DRITAN POLITIČKU KARIJERU...

Zbog svega ovoga je, dodaje, očigledno bila i ostala potrebna upravo naša skupštinska inicijativa, da bi se do kraja saznalo šta se tačno desilo prošlog 5. septembra, jer ćemo iz izvještaja unutrašnje kontrole dobijati pravo i pravdu na kašičicu.

“A  Abazovića, koji je na prekjučerašnjoj partijskoj konvenciji u Podgorici pomahnitalo vikao “gdje im je sad Belveder”, mi pitamo: Gdje je vama, izdajnici? Nama u srcima, vama u, sada dokazano falsifikovanim dokumentima”, zaključio je Zirojević.

izvor: analitika.me

NIKOLA Zirojević: Ako treba u mraku ćemo jesti kamenje, ali me NIKAD NIKO SA IZDAJNIKOM DRITANOM NEĆE UPOREDITI…

Portparol SD-a Nikola Zirojević prokomentarisao je izjavu premijera Abazovića da Read more

Čitaj još:   NIKOLA ZIROJEVIĆ ZAČEPIO USTA VESNI BRATIĆ: "Crnu Goru 2022. nećete pretvoriti u BiH iz 1992. godine"