IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS Trudnice koja je ostavila OPROŠTAJNO pismo: Otkrila RAZLOG jezivog čina- slučaj potresao cijeli REGION… (foto + video)

Pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 18. IX… 00: 47… UŽAS Trudnice koja je ostavila OPROŠTAJNO pismo: Otkrila RAZLOG jezivog čina- slučaj potresao cijeli REGION… (foto + video)

Trudnica, koja je prekjuče u jednom čačanskom selu pokušala da se ubije zapalivši se, ostavila je oproštajno pismo, pišu mediji.

– U tom pismo se, navodno, krije i razlog ovako jezivog čina– kaže izvor…

Rođaka nesrećne trudnice je ranije ispričala da oni sumnjaju da je žena digla ruku na sebe zbog teškog života koji je imala u braku.

Ostavila ga, pa se vratila…

– Ona je ranije živela u drugom mestu u Srbiji. Napustila je tog prvog muža jer nije više mogla da izdrži torturu i ovde se preudala. Jednom je ostavljala drugog muža, ali mu se vratila. On je inače alkoholičar, a koliko znamo, prva supruga ga je napustila zbog maltretiranja – ispričala je rođaka.

Kako se nezvanično saznaje, i pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici.

– Policajcima nije dala nijednu informaciju koja bi ukazala na nasilje u porodici ili loše postupanje članova domaćinstva prema njoj, negirala je svaki pomen maltretiranja – kaže izvor lista iz istrage.

Čitaj još:   UHAPŠEN MONSTRUM (56) IZ NOVOG PAZARA! Dodirivao maloljetnicu po intimnim djelovima tijela

Iz čačanskog tužilaštva kažu da njen sadašnji nevenčani suprug, meštanin sela kod Čačka, koji je duplo stariji od nje, ranije nije bio prijavljivan za nasilje u porodici.

U ovom jezivom slučaju postoji još niz nejasnoća, a jedna od njih je i na koji način se trudnica, koja je u devetom mesecu, opekla po telu. Navodno, istraga je pokazala da se ona nije polila benzinom i zapalila, kako se u prvi mah mislilo.

– Definitivno, trudnica se nije polila benzinom, jer da jeste, opekotine bi sasvim drugačije izgledale. Pritom, na licu mesta nije bilo tragova ni mirisa benzina. Međutim, ona je u iskazu tvrdila da se polila benzinom i zapalila– kaže izvor lista iz istrage.

Prazan lonac na šporetu

On dodaje da je policija u kući zatekla veliki, prazan lonac na šporetu “smederevcu” i pretpostavljaju da se u njemu nalazila vrela tečnost.

– Istrazi je čudan i način na koji se ona opekla, jer je najveći obim opekotina uočen na donjem delu tela, stopalima i potkolenicama, a po butinama i stomaku ih ima sporadično – dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, istraga o nezapamćenom pokušaju samoubistva se nastavlja.

U stabilnom stanju

Trudnica se nalazi u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kaže prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktorka te klinike, njeno zdravstveno stanje je stabilno. Takođe, i beba je stabilno, a za prevremenim porođajem, kako kaže, za sada nema potrebe. Trudnica ima opekotine na 12 odsto površine tela, a s njom je razgovarao i psihijatar.

Čitaj još:   BREZA JE OBAVIJENA TUGOM: KLANJANA DŽENAZA OCU DVOJICE SINOVA... (foto)

BONUS VIDEO: TRUDNICE U ALTERNATIVNOJ POTRAZI ZA LIJEKOM CLEXANE: ON NAM JE OD ŽIVOTNE VAŽNOSTI…

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more