IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović dao intervju Trampovoj “VIDOVITOJ” novinarki…

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović boravi u Vašingtonu, a ovu “službenu” (!?) posjetu SAD-u crnogorska javnost, kako je krenula, pamtiće po kontroverzama i, bojati se, skandalima.

Već sama najava Abazovićeve agende u SAD, u kojoj se našlo i da će da govori na TLN konferenciji o slobodi medija, iako se od dolaska na vlast “proslavio” prijetnjama medijskim kućama da će biti ugašene i novinarima bestidno crtao metu, djelovala je kao svojevrstan apsurd. Kako izgleda, od te kombinacije, ipak, neće biti ništa.

Abazovićevi lobisti, međutim, morali su mu obezbijediti da negdje otvori dušu i pohvali se “brojnim” poduhvatima za vrijeme svog mandata, od kojih najviše veliča zaplijenu cigareta. Izbor je pao na, ni manje ni više nego, novinarku koja je javnosti poznata kao sveznalica i vidovnjakinja iz Vašingtona!

Riječ je o Kseniji Pavlović, američkoj novinarki srpskog por(ij)ekla, koja je i izvještač iz Bijele kuće. Javnosti je, (ajmo reći) poznata i pon tome što je 2020. predviđala izborni poraz Demokrata i sadašnjeg predsjednika SAD- a Džozefa Bajdena, otvoreno navijajući za Donalda Trampa.

Čitaj još:   VULIN NA KVARNJAKA: U svako selo mogu na slavu, Komšić ne može ni u jednu hrvatsku opštinu... (foto)

Da li je slučajnost što je Abazović baš sa njom razgovarao o situaciji na Balkanu?

Pavlovićeva, u to sumnje nema, smatra da Abazović treba da nauči Bajdena kako da spasi Balkan od ruskog i kineskog uticaja, jer je razgovor sa odlazećim premijerom naslovila upravo tako.

Očito, novinarstvo kakvo TLN afirmiše i nagrađuje, stavljeno je na uslugu i Dritanu Abazoviću.

izvor: gradskiportal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more