IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIPE MESIĆ SE SJEĆA SUSRETA SA KRALJICOM: “Zanimalo ju je zašto se raspala Jugoslavija, nije se puno interesirala za…” (foto, video)

Bila je vladarica koja nije donosila odluke, nije sudjelovala u aktivnoj politici Velike Britanije, kao simbol bila je autoritet…

LONDON- ZAGREB: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 20. IX… 00: 47… STIPE MESIĆ SE SJEĆA SUSRETA SA KRALJICOM: “Zanimalo ju je zašto se raspala Jugoslavija, nije se puno interesirala za…” (foto, video)

Bivši hrvatski predsednik Stipe Mesić rekao je za RTL kako je kraljica Elizabeta bila simbol imperije, odnosno Velike Britanije koja je nekada vladala sa pola sveta. On je rekao da ju je u razgovoru sa njim zanimao raspad Jugoslavije, a ne Hrvatska

“Kada je sa mnom razgovarala, nije ju puno zanimala Hrvatska”, kazao je Mesić.

Bivši predsjednik Stjepan Mesić gostovao je na RTL-u povodom smrti britanske kraljice Elizabete II, čiji je posljednji ispraćaj danas u Londonu.

Mesić kaže da je kraljica Elizabeta bila simbol imperija, Velike Britanije koja je nekoć imala vlast nad pola svijeta.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 15. jun 2021. godine

“Bila je vladarica koja nije donosila odluke, nije sudjelovala u aktivnoj politici Velike Britanije, kao simbol bila je autoritet. Davala je pak mišljenje o mnogim stvarima”, rekao je.

“Kada je sa mnom razgovarala, nije ju puno zanimala Hrvatska, razgovarala je o Jugoslaviji, zanimalo ju je zašto se raspala Jugoslavija, iz prve ruke”, sjeća se razgovora Mesić.

BONUS VIDEO: Queen Elizabeth II meets Croatian president

izvor agencije

Dnevni horoskop za 27. septembar 2022…

Za isti dan se predviđa da Blizancima slijedi im ljubav, Read more

ŽESTOKO U “UTISKU NEDELJE”: Izabela Kisić pitala Muharema Bazdulja je li u redu da Porfirije prekraja granice i odlikuje Šešelja i Vučelića- nije joj odgovorio! (foto, video)

"Eto, sad će ona mene učiti šta je bilo u Read more

Čitaj još:   ZAVRŠENA OBDUKCIJA STRADALE MLADOSTI IZ BIH: Prikupljeni materijali idu u Sarajevo na... (foto)