IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Bogdanović: Očajnički pokušaj luzera je neustavan, idemo na izbore- nema bježanja…

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović saopštio je večeras da ukoliko u crnogorskoj politici treba tražiti primjer licemjerja, neodgovornosti i kukavičluka, onda je teško otići bilo gdje drugo u odnosu na dio “stare“ većine.

“Blefirajući sve do isteka roka kako postoji nekakva “verbalna“ podrška imaginarne većine mandataru, u vremenskom okviru koji je predviđen Ustavom nijesu ponudili potpise na vidjelo. Zašto? Neka to vide između sebe…

Tek je jasno da su zakasnili, a Ustav i predsjednik mogu biti “krivci“ jedino zato što nijesu predvidjeli mogućnost da neko zaboravi koji je datum”, poručio je on.

Bogdanović je ocijenio da sada imamo pokušaj rušenja ustavnog poretka- tako što se traži mandatar mimo predviđenog roka.

“Naravno da je u pitanju potpuni nonsens, kao očajnički pokušaj luzera da zamažu oči javnosti i navodno predstave kako među njima ipak postoji kohezioni faktor. Kasno su se sjetili – skoro čitava 24 sata po isteku roka.

A prije toga- dane su trošili govoreći o “većini“, a priželjkujući da je ne bude. Danas već govore o “parlamentarnoj većini“, i sami svjesni da su – promjenljiva većina. Kome to nije jasno, neka se samo sjeti kako je ta “većina“ funkcionisala od 2020. godine do danas”, rekao je generalni sekretar DPS.

Čitaj još:   KONAČNA ISTINA: KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID...

On je kazao da je apsurdno da o “državnom udaru“ govori neko ko stoji iza stvarnog pokušaja državnog udara, o kome ovih dana relevantni mediji širom svijeta naširoko izvještavaju da je plaćenik Kremlja. I taj bi danas da uđe u Vladu u jednoj članici NATO- a, pa još morališe i drugima drži lekcije.

“Uz sve navedeno, vidimo da i među “starom“ većinom postoje oni koji su prozreli kakvim se nečasnim radnjama pojedini služe- tako da su maske pale i više nema ničega nejasnog, ni nama, ni njima.

Pritom, prije pet dana poručujući kako jedva čekaju izbore, pojedini su podvili rep, ali onda kada su postali svjesni da njihovi potpisi stižu po isteku roka. No, ovog puta bježanja nema – izbori su tu, pa ćemo se izmjeriti ko koliko vrijedi”, zaključio je Aleksandar Bogdanović.  

izvor: kodex.me

Čitaj još:   STRAHOTA I HOROR: Djevojčicu udarila struja na železničkoj stanici u...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more