IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN kroz Njujork biciklom, u Crnoj Gori gliserom, limuzinom i džipom…

Dok je država u rasulu, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je nakon gledanja trke Formule 1 u Abu Dabiju, izgleda ispunio još jedan dječački san– vozio je bicikl u Njujorku. Tako su on i njegovi saradnici, u Njujorku obilježili Dan ekološke Crne Gore.

Zanimljivo. Dok je za potrebe “reklamne kampanje u Njujorku”, i to loše, premijer spreman da navodno čuva životnu sredinu tako što koji minut vozi bicikl, u zemlji gdje je “tehnički premijer” vozi se u limuzini, a kad baš želi da bude relaksiran, onda na svom gliseru doda gas pa punom snagom plovi domaćim vodama.

Društvene mreže juče su “gorjele” nakon Abazovićeve objave “promo video spota iz Njujorka”.

Precizno je jedan komentar dao sliku realnosti.

“Tako je majstore. Prodavnice poluprazne, država bez vlade u krizi, narod u strahu, a ti motaš pedale po Njujorku”, glasio je jedan od komentara na Twitteru.

Zanimljivo je podsjetiti građane da je ekološki osviješćeni premijer, “zeleni Abazović”, nedavno prilikom znanične posjete Beogradu, na društvenoj mreži Instagram ponosno objavio da ga, dok se vozi u limuzini, prati još 25 vozila.

Čitaj još:   LITIJAŠI I FAŠISTI SVE AGRESIVNIJI: Vrijednosno svrstavanje ili propast građanske CRNE GORE

Valjda je i to bio dječački san da baš 25 vozila bude u njegovoj pratnji, i to i Beogradu.

Abazićevo motanje pedala u Njujorku komentarisao je na Twitteru i hrvatski novinar u Vašingtonu Ivo Puljić koji se osvrnuo na način na koji je crnogorski premijer u tehničkom mandatu Abazović došao na otvaranje Generalne skupštine UN-a.

“Kao novinar pratim Opću skupštinu UN-a 27 godina i nikad veću glupost nisam vidio, uključujući kada je Gaddafi tražio da postavi šator u Central parku. Agenti Secret Service-a, koji, po zakonu, štite Dritana Abazovića u Americi, sigurno su mu se nekoliko puta sjetili majke”, napisao je on.

autor: Miraš Dušević

izvor: cdm.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   SULJAGIĆ RASPALIO PO DRITANU: „Nikome u BiH ne treba tvoj zagrljaj, trebaš se IZVINITI BOŠNJACIMA, SAMO ĐON OBRAZ MOŽE MANIPULISATI…“
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more