IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ iz New Yorka NAJAVIO CRNE DANE: “Čeka nas veliki svjetski sukob, borićemo se da Srbija preživi!” (foto, video)

 Aleksandar Vučić obratio se građanima iz New Yorka i najavio teška vremena koja predstoje…

NEW YORK: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. IX 01: 35…  VUČIĆ iz New Yorka NAJAVIO CRNE DANE: “Čeka nas veliki svjetski sukob, borićemo se da Srbija preživi!” (foto, video)

Vučić je istakao da se neće u Srbiju vratiti sa ohrabrenjem, već sa duhom čovjeka koji je spreman da se bori za svoju zemlju. 

“Da zaštitimo svoje interese, da dovedemo nove investitore. Mi smo svoj posao pošteno i odgovorno obavili. Ja mislim da ovde niko nije imao tako dug sastanak sa gospodinom Sullivanom. Je li to lako, ili jednostavno? Pa nije, ali nema kuknjave. I da li sam srećan i vidim nešto lepo na vidiku?

Ne. I stalno me pitaju ima li nešto lepo. Pa nema, u svetu se ništa lepo ne dešava. U Srbiji ima lepih vesti, raste minimalac, povećanja plata i penzija. Ali u svetu će biti samo sve teže. A govorili su da sam “Drama Queen”, ludak. A na kraju se sve ispostavilo kao istinito, da je “Drama Queen” bio u pravu”, dodao je on. 

Čitaj još:   CRNI REKORD U TURSKOJ: Od kovid- 19 život izgubilo skoro 200 osoba i 32.000 zaraženih u protekla 24 sata...

Vučić je podsjetio da se on rukovodi logikom gvozdenih determinizama, i da ima ozbiljan tim. 

“Da ja pričam narodu da će teći med i mleko i da će sve biti super. Pa hoće, ali to nema veze sa situacijom u svetu. Geopolitička situacija ide u kanal, i prisustvovaćemo velikom svetskom sukobu. A mi ćemo gledati da Srbija preživi”, zaključio je on. 

izvor (SB)

Dnevni horoskop za 27. septembar 2022…

Za isti dan se predviđa da Blizancima slijedi im ljubav, Read more

ŽESTOKO U “UTISKU NEDELJE”: Izabela Kisić pitala Muharema Bazdulja je li u redu da Porfirije prekraja granice i odlikuje Šešelja i Vučelića- nije joj odgovorio! (foto, video)

"Eto, sad će ona mene učiti šta je bilo u Read more

Čitaj još:   Još šestero slučajeva Covid- 19, ukupno 89 oboljelih u Srbiji...(foto)