IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVIM SILAMA NA Mila ĐUKANOVIĆA: Prosrpski DF počeo prikupljanje potpisa za razrješenje PREDSJEDNIKA DRŽAVE… (foto, video)

Ustav Crne Gore predviđa da postupak za utvrđivanje da li je predsjednik Crne Gore povrijedio Ustav može pokrenuti Skupština, na prijedlog najmanje 25 poslanika, prenosi RTCG…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. IX 01: 35… SVIM SILAMA NA Mila ĐUKANOVIĆA: Prosrpski DF počeo prikupljanje potpisa za razrješenje PREDSJEDNIKA DRŽAVE… (foto, video)

Demokratski front počeo je prikupljanje potpisa za inicijativu za razrješenje predsjednika države Mila Đukanovića, a poslanik DF-a Predrag Bulatović (DF) rekao je u parlamentu da je DF napisao inicijativu i potpisao, shodno Ustavu, “postupak za razrješenje predsjednika države”.

On je kazao da je Đukanović prekršio Ustav i u dijelu da na konsultacije nije pozvao predstavnike UCG, Prave Crne Gore, Radničke partije ali ni mandatara Miodraga Lekića.

“Ustavna odredba nije ispoštovana, nije pozvao na konsultacije Miodraga Lekića, Gorana Danilovića, Maksima Vučinića”, naveo je Bulatović.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. jun 2021. godine

Ustav Crne Gore predviđa da postupak za utvrđivanje da li je predsjednik Crne Gore povrijedio Ustav može pokrenuti Skupština, na prijedlog najmanje 25 poslanika, prenosi RTCG.

BONUS VIDEO- Đukanović: Nijesam prekršio Ustav CG…

izvor (SB)

Dnevni horoskop za 27. septembar 2022…

Za isti dan se predviđa da Blizancima slijedi im ljubav, Read more