IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: “Putin nije brat, Putin je rat”, na Trgu Republike- antiratni skup… (foto, video)

Na Trgu republike minutom ćutanja počeo je antiratni skup zbog ruske agresije na Ukrajinu. Po riječima govornika minut ćutanja je za sve žrtve, kako ukrajinske civile i hrabre vojnike koji su poginuli braneći svoju otadžbinu, tako i za ruske vojnike koji su poslati u taj rat…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 25. IX- 00: 35… BEOGRAD: “Putin nije brat, Putin je rat”, na Trgu Republike- antiratni skup… (foto, video)

Zanimljivo je da je se na skupu vijori neobična zastava bele-plavo-bele boje. Po rečima organizatora to je zastava mirovnog pokreta Rusije i kako se nadaju protestatnti, buduća zastava te zemlje sa koje je izbrisana crvena boja, boja krvi i agresije.

Čitaj još:   NJEMAČKA- ZATVORENA BIRALIŠTA: Jasmina Hotstert i Adis Ahmetović, ulaze u Bundestag... (foto i video)

Na skupu na kojem je bilo oko stotinak građana, mogli su se videti i transparenti sa natpisima “Putin nije brat, Putin je rat”, “Niko ne napada Rusiju, zašto je mobilizacija?”, “Ne ratnom ludilu”.

Članovi neformalne grupe građana “Rusi, Ukrajinci i Belorusi zajedno” okupili su u sredu na Trgu republike u Beogradu da bi iskazali protest zbog, kao su istakli, agresije i mobilizacije koju sprovodi predsednik Rusije Vladimir Putin u Ukrajini.

IZVOR Direktno.rs

Evo zašto cijeli svijet kupuje ZLATO… (foto, video)

Zlato je nerijetko kroz istoriju bilo simbol moći, luksuza i blagostanja. Read more