IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAKON ŠTO JE ČUVENI FAHRO UGOSTIO NAVIJAČE: Crnogorka pozvala njegovu porodicu na ljetovanje… (foto, video)

Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila “dirnuta dočekom crnogorskih navijača”.

Nakon što je Fahrudin Mešković iz Busovače u svom restoranu kod Lašve dočekao i ugostio navijače Crne Gore, koji su se išli u Zenicu na susret između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore, Kotoranka Daliborka Batuta Pavićević sada je pozvala Fahrudina da s porodicom besplatno ljetuje u njezinim apartmanima u Prčanju u Crnoj Gori.

Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila “dirnuta dočekom crnogorskih navijača”.

“Moj poziv za gospodina Fehra dolazi iz čistog srca. Njegovu gestu sam zapravo vidjela kao krunu odnosa između dva bratska naroda, a zapravo su taj odnos započeli navijači BiH i Crne Gore koji su nam pokazali što je suština igre tj. samog sporta. Sport bi trebao da nas spaja, nikako da nas razdvaja”, kazala je Daliborka za portal RTCG.

Također je napomenula kako bi i ona voljela probati burek sa sirom.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Nezakonit upis ne može proizvoditi pravno dejstvo- ''DALJE RUKE OD CETINJA I CRNOGORSKIH SVETINJA''

“Ako bude dolazio voljela bih probati taj burek sa sirom, a može i s mesom”, rekla je na kraju Daliborka.

BONUS VIDEO: Fahro ispunio obećanje i pripremio doček za navijače iz Crne Gore

izvor: slobodnabosna.ba

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Otvoreni Balkan možes mačku o rep DRITANE, Crna Gora će u EU a ne u SREDNJI VIJEK I FANTOMSKI SRPSKI SVET… (video)

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković sa večerašnjeg skupa poručila je Read more

Čitaj još:   SREBRENICA: Ramazan u doba koronavirusa, iftari starijim osobama... (foto)
DRAGINJA Vuksanović- Stanković: SDP neće pristati na političku trgovinu, svakom građaninu je jasno da su izbori jedino rješenje…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković poručila je nakon odlaganja sjednice Read more