IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

New York City: HUMANISTA Hajriz Brčvak posjetio studenta Filipa Dulovića u Njujorku koji čeka na operaciju mozga…

Humanista Harjiz Brčvak posjetio je dvadesetpetogodišnjeg studenta iz Crne Gore Filipa Dulovića, koji u Njujorku čeka na operaciju mozga.

Podsjetimo, Duloviću je neophodna pomoć za liječenje, jer mu je iznenada pukla arterija koja je izazvala ozbiljno krvarenje u mozgu.

Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici Mount Sinai West na Menhetnu 59 st. Pod stalnim je nadzorom ljekara i čeka operaciju mozga, koja je prilično skupa, te će morati da ostane u bolnici u Njujorku narednih nekoliko mjeseci dok se ne oporavi i neće moći da radi u narednom periodu.

Svaka pomoć za plaćanje operacije i drugih medicinskih troškova koji neće biti pokriveni osiguranjem, kao i pomoć oko njegovih svakodnevnih životnih troškova je veoma cijenjena i mnogo će pomoći da se mladi Filip oporavi.

Čitaj još:   PRAZNIK KULTURE: Počinje 28. Sarajevo Film Festival, crveni tepih spreman za nove zvijezde... (foto, video)

Cilj je da se prikupi 100.000 dolara. Do sada je donirano skoro 55.000, a Filipu možete pomoći doniranjem preko platforme gofundme.

izvor: analitika.me

Uspješni poznati biznismen Hajriz Hačko Brčvak, onaj je koji stremi ka cilju i nikada ne posustaje…

Kompanija MihGmbH, vlasnika Hajriza Hačka Brčvaka, poznatog biznismena i dobrotvora, proslavila Read more