IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PSIHOLOŠKI PROFIL– DRITAN ABAZOVIĆ: Manipulativan, ne posjeduje moralne principe, sklon depresiji, konstruisanju iracionalnog svijeta… (foto, video)

Upravo zahvaljujući Porfiriju Periću i njegovom odlukom, rodbina Dritana Abazovića stiče značajan uticaj u Beogradu. Brat Džihan je od specijaliste urgentne medicine u Crnoj Gori do 2019. postao ”expert” regenerativne medicine (primjena matičnih ćelija u liječenju kovida i to je bila promotivna kampanja BIA i medijsko unapređenje u političke svrhe, a u profesionalnoj javnosti ismijano). Dritana Abazovića je kao političara od uticaja izgradio Porfirije Perić…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. IX- 09: 34… PSIHOLOŠKI PROFIL– DRITAN ABAZOVIĆ: Manipulativan, ne posjeduje moralne principe, sklon depresiji, konstruisanju iracionalnog svijeta… (foto, video)

Uredništvu portala Aktuelno dostavljen je dokument pod nazivom ”Psihološki profil: DRITAN ABAZOVIĆ”, a kako saznajemo, dijeli se i na pojedinim viber i telegram grupama.

S obzirom da smo detaljnom analizom dokumenta procijenili da on na prilično vjerodostojan način predstavlja psihološki profil premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, za koga se osnovano sumnja da je saradnik minimum jedne strane obavještane službe, odlučili smo da je u interesu javnosti da objavimo ovaj dokument.

Ovom prilikom u cjelosti prenosimo sadržaj koji nam je dostavljen:

PSIHOLOŠKI PROFIL– DRITAN ABAZOVIĆ:

Na “pristupanju” Dritana Abazovića srpskoj Bezbjednosno informativnoj agenciji “BIA” od 2014-2020. godine radili su Miodrag Miško PerovićŽeljko IvanovićVelibor Džomić i Gojko Perović.

Vrbovanju Dritana Abazovića za rad u agenturi BIA prethodio je otvoreni uticaj Miška Perovića vlasnika koncerna”Vijesti” koji je odlučio da Abazović 2014 god. napusti Pozitivnu Crnu Goru koja je imala sedam poslanika i da postane nezavisni poslanik i 2015. godine pristupi novoosnovanoj partiji Ujedinjena Reformska Akcija – URA.

Miodrag Miško Perović i Gojko Perović sa svojim ”resursom” Abazovićem

Miodrag “Miško” Perović “plasirao” je Abazoviću poznanstvo sa fondacijom Džordž Soros (George Soros) – dio  mreže fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations) koja je u kontinuitetu od 1993-2020. milionskim iznosima finansirala medije: MONITOR i VIJESTI.

U početku do 1996. god. transakcije je odobravala Sonja Liht preko Fonda za otvoreno društvo u Crnoj Gora, a kasnije preko Fonda za otvoreno društvo Srbije i glavnog menadžera za ekonomska pitanja Srđana Đurovića.

Uz uticaj medijskog koncerna Vijesti (TV,PORTAL i NOVINE) ponudio mu je i podršku brojnih NVO koje je Perović svojim medijskim i finansijskim uticajem držao pod kontrolom, posebno ekološke organizacije koje je koncern Vijesti formatirao po uputima Radmile Maslovarić glavne menadžerke ekoloških programa Fonda za otvoreno Društva Srbije čiji je Predsjednik Miodrag Milosavljević “expert” za antikorupcijske programe rada i novinarskog istraživanja, a istovremeno i Mentor Monitoru, Vijestima i MANS- u.

Sva ova logistika pomagala je Dritanu Abazoviću da uz podršku Žarka Rakčevića koji sa Željkom Ivanovićem održava bliske prijateljske i poslovne odnose još od 1993. godine, postane neprikosnoveni Lider Ujedinjene Reformske Akcije– URA, formatirane kao “građanska” ekspertska opozicija.

Miodrag Miško Perović i Željko Ivanović

(Važno je napomenuti da se u EU i USA administraciji od 2019. godine istražuje moguća zloupotreba u trošenju sredstava kojim su EU i USA finasirale grantove dodijeljene Zapadnom Balkanu, pomoć evropske i američke administracije Fondu za otvoreno društvo kao i moguću korupciju službenika u ambasadama zaduženih za medijski, kulturni i NVO sektor).

Čitaj još:   PRAVILA NEKIH HOTELA U TURSKOJ… : Dva muškaraca ne mogu spavati u istoj sobi pravila koja se primjenjuju godinama unazad... (foto)

Miodrag “Miško” Perović povezuje Dritana Abazovića sa Gojkom Perovićem koji mu nudi poznanstvo i podršku Mitropolita Amfilohija Radovića koji posle poznanstva sa Abazovićem šire konsultacije prenosi na Velibora Džomića koji se bavi pravno političkim poslovima Crkve. Uz podršku koncerna Vijesti Abazović i URA ostaju izvan medijskog fokusa o svom učešću u formatiranju političkih protesta “LITIJE” . Velibor Džomić 2019. godine Dritana Abazovića upoznaje sa kordinatorom odnosa Srpske Pravoslavne Crkve sa obavještajnim službama Porfirijem Perićem.

Porfirije Perić je u periodu od 2008.— 2014. predsjednik Savjeta Republičke radiodifuzne agencije Srbije i već tada imao značajne profesionalne kontakte sa Fondom za otvoreno društvo a tako i sa koncernom Vijesti.

U periodu 2010— 2011. bio je koordinator SPC za saradnju sa Vojskom Srbije i bio je član najužeg tima za “neokortikalno ratovanje”- psihološko parapsihološka kordinacija.

Od 2012. je kordinator SPC sa stranim obavještajnim službama i diplomatama. Od 2008. do 2016. imao je bliske odnose a posle 2016. u Švedskoj nakon susreta sa ruskim diplomatama i najvišim službenicima ruske SVR (Spoljno obaveštajna služba odsjek politička obaveštajna služba koja je nadležna da otkriva planove, namjere država, međunarodnih organizacija i političkih partija u državama na svim kontinentima) i od  tada postaje aktivni službenik ove službe. 

Iz tog razloga je logično zašto Predsjednik i Vojska Srbije prema Porfiriju Periću imaju snisishodljiv odnos.

Velibor Džomić i Amfilohije: Stari operativci koristili ”resurs Abazović”

Upravo zahvaljujući Porfiriju Periću i njegovom odlukom, rodbina Dritana Abazovića stiče značajan uticaj u Beogradu. Brat Džihan je od specijaliste urgentne medicine u Crnoj Gori do 2019. postao ”expert” regenerativne medicine (primjena matičnih ćelija u liječenju kovida i to je bila promotivna kampanja BIA i medijsko unapređenje u političke svrhe, a u profesionalnoj javnosti ismijano).

Međutim “napredovala” je i sestra i porodica Abazović zajedno sa sa suprugom srpske premijerke Ane Brnabić, doktoricom Milicom Đurđić postaje suvlasnik klinike u zgradi BIGZA čiji su vlasnici zvanično ruske firme “Marera Real Estate Partners” i “Marera Properties”, nezvanično upravo je u jednom većinskom dijelu smješteno nekoliko kompanija ruske SVR– spoljno obavještajne službe a značajan dio je u vlasništvu jedne od pomenutih firmi Siniša Mali. 

Takođe brat Dritana Abazovića je akcionar kiparske firme “Vincula Biotech Group”(firma je suvlasnik Robne kuće Beograd) i direktor je u “Biocell Hospital” u Beogradu. Upravo “Vincula Biotech Group” je već sa pokojnim mitropolitom (Amfilohijem) kao i sadašnjim  pregovarala o zakupu dva najatraktivnija prostora u “vlasništvu” crkve” na crnogorskoj obali (Budva i Ulcinj). Dritana Abazovića je kao političara od uticaja izgradio Porfirije Perić.

BONUS VIDEO: Dritan Abazović – obraćanje tokom Generalne debate 77 sjednice Ujedinjenih nacija

O psihološkom profilu DRITANA ABAZOVIĆA najbolje govori operativni karton srbijanske službe:

– VJERUJE U NATPRIRODNO I SKLON JE KORIŠTENJU PSIHO STIMULANSA.

Čitaj još:   HAJKO NAŠA, CRNA GORO: Krivokapić bi ukinuo Dan pobjede, kaže da treba slaviti...

– SVEŠTENICI SU GA UBIJEDILI DA JE ROĐEN 25. decembra kao i Hrist po gregorijanskom kalendaru. ČVRSTO VJERUJE DA JE BALKANSKI MESIJA.

– AUTODESTRUKTIVAN OD DJETINJSTVA I SVE PROJEKTE, TIMOVE  KAO I LIČNOSTI OKO SEBE KADA MU SE SUPROSTAVE ODBACUJE BEZ PRISUSTVA EMOCIJE.

– NE BIRA SREDSTVA DA DOĐE DO CILJA.

– VJERA U NATPRIRODNE SILE (ubijeđen je da i sam posjeduje te moći).

– OD STUDENTSKIH DANA GA DOVODE U VEZE I KONTAKTE SA OSOBAMA KOJE POSJEDUJU TKZ. PREKOGNITIVNE SPOSOBNOSTI. UVIJEK SU U OKRUŽENJU.

– NE POSJEDUJE OSJEĆAJ ZA PRINCIP, PRAVO I ODGOVORNOST.

– NE POSJEDUJE DEFINISANE MORALNE PRINCIPE I KRITERIJUME.

– MANIPULATIVAN

– INFERIORNOST U PARTNERSKIM ODNOSIMA KOMPEZUJE KROZ KOMPLEKS VIŠE VRIJEDNOSTI.

– NE PODNOSI ZABRANE JER U NJEMU IZAZIVAJU AGRESIVNOST KOJU TEŠKO ILI SKORO NIKAKO NE USPIJEVA DA KONTROLIŠE.

– IGNORISANJE NJEGOVOG SENZACIONALNOG POPULARIZMA DOVODI GA U STANJE PARANOIDNE HISTERIJE I TADA POKAZUJE SUROVU OSVETOLJUBIVOST.

– PREMA SVEMU U ČEMU NEMA LIČNI INTERES IMA KRITIČAN STAV, KRITIKU UPUĆENU NJEMU NIKADA NE OPRAŠTA.

– SAMOĆA I NEDOSTATAK PODRŠKE PROIZVODE REALAN STRAH KOJI GA U SAMOĆI UVODI U DUBOKU DEPRESIJU I KONSTRUISANJE IRACIONALNOG SVIJETA U KOJEM O SEBI GOVORI U TREĆEM LICU – STANJE NESIGURNOSTI.

– U JAVNOM GOVORU VJEŠTO IMPLEMENTIRA CITATE IZ KNJIGE „Mein Kampf“

PREPORUKA:

DRITANU ABAZOVIĆU NEPOTREBNO JE DETALJNO IZNOSITI PLANOVE-ZLOPOTREBI IH.

NE UVODITI GA U KRUG GDJE SE KREIRAJU I DONOSE STRATEŠKE ODLUKE – PRONICLJIVO ĆE IH PRILAGODITI SEBI.

ISKORISTITI GA SAMO DOK PROIZVODI DOBAR REZULTAT U PROTIVNOM POSTAĆE PRIJETNJA ZA POLITIKU I DRUŠTVO.

ABAZOVIĆU ĆE SA SLABLJENJEM UTICAJA BITI POTREBNIJI PSIHOLOGIJA NEGO IDEOLOGIJA.

BONUS VIDEO: Ekskluzivno! Dritan Abazović o tome hoće li Crna Gora ići na prijevremene parlamentarne izbore…

izvoir aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more