IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA SUBOTA U SARAJEVU: Nevrijeme- vjetar oborio drvo, ne rade tramvaji, ogromne količine vode na cestama… (foto, video)

Nevrijeme u Sarajevu večeras je prouzrokovalo brojne probleme. U naselju Pofalići jak vjetar srušio je drvo, koje je blokiralo tramvajski saobraćaj, ali i saobraćaj na glavnoj cesti u ulici Zmaja od Bosne…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 01. X- 19 34… CRNA SUBOTA U SARAJEVU: Nevrijeme- vjetar oborio drvo, ne rade tramvaji, ogromne količine vode na cestama… (foto, video)

Pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo su na terenu i rade na otklanjaju oborenog drveta kako bi saobraćaj što prije bio uspješno uspostavljen, javlja Faktorov reporter s lica mjesta.

Tramvajski saobraćaj, večeras je, na kratko blokirala i saobraćajna nesreća na Marijin dvoru. U sudaru dva automobila jedno je završilo na šinama.

– Nema pvrijeđenih. Vozilo koje je bilo na šinama sada je uklonjeno. Sada sve funkcioniše – kazali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Čitaj još:   Vic dana Utorkom kod psihijatra a četvrtkom...

I kiša je prozrokovala probleme na saobraćajnicama. U naselju Švrakino Selo autombili se penju na trotoar kako bi izbjegli ogromne količine vode.

izvor iBalkan.net

Evo zašto cijeli svijet kupuje ZLATO… (foto, video)

Zlato je nerijetko kroz istoriju bilo simbol moći, luksuza i blagostanja. Read more