IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA SUBOTA U SARAJEVU: Nevrijeme- vjetar oborio drvo, ne rade tramvaji, ogromne količine vode na cestama… (foto, video)

Nevrijeme u Sarajevu večeras je prouzrokovalo brojne probleme. U naselju Pofalići jak vjetar srušio je drvo, koje je blokiralo tramvajski saobraćaj, ali i saobraćaj na glavnoj cesti u ulici Zmaja od Bosne…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 01. X- 19 34… CRNA SUBOTA U SARAJEVU: Nevrijeme- vjetar oborio drvo, ne rade tramvaji, ogromne količine vode na cestama… (foto, video)

Pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo su na terenu i rade na otklanjaju oborenog drveta kako bi saobraćaj što prije bio uspješno uspostavljen, javlja Faktorov reporter s lica mjesta.

Tramvajski saobraćaj, večeras je, na kratko blokirala i saobraćajna nesreća na Marijin dvoru. U sudaru dva automobila jedno je završilo na šinama.

Čitaj još:   Požari širom grada, stihija zahvatila i Velje Brdo, vatrogasci intervenisali 34 puta u metropoli... (foto i video)

– Nema pvrijeđenih. Vozilo koje je bilo na šinama sada je uklonjeno. Sada sve funkcioniše – kazali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

I kiša je prozrokovala probleme na saobraćajnicama. U naselju Švrakino Selo autombili se penju na trotoar kako bi izbjegli ogromne količine vode.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   CRNA GORA OPET U KRIZI: Milo Đukanović vratio se u velikom stilu, ruši prosrpsku vlast, Vučić postaje nervozan … (foto)