IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović- Cilj im je Crnu Goru vratiti u sastav Velike Srbije… (foto, video)

Cilj je Crnu Goru vratiti u sastav Velike Srbije i time bi bile ispunjene želje i Velike Rusije i Velike Srbije. Jasno je da danas oni imaju izvođače radova u Cnoj Gori na tom planu a izvođač radova je aktuelni predsjednik Vlade, kazao je danas predjednik Crne Gore Milo Đukanović.

On je to rekao nakon što danas u parlamentu nije usvojen Dnevni red da se raspravlja o njegvom prijedlogu za skraćenje mandata Skupštini.

“Oni koji ne žele dobro Crnoj Gori žele institucionalnu paralizu. Nijedan od 18 kandidata sudija Ustavnog suda nije dovoljno dobar jer je namjera da Ustavni sud ne bude funkcionalan”, kazao je on novinarima.

Znam koje su aktivnosti vodili državni organi

Govoreći o jučerašnjim hapšenjima, Đukanović je kazao da zna za aktivnosti koje su državni organi vodili.

Čitaj još:   Pregled pisanja turske štampe~ 19.10.2018

“Informacije su takve prirode da nisu za javnu upotrebu. U međuvremenu je pribavljeno dovoljno dokaza. Pozdravljam inicijativu nadležnih organa. Ovdje vidimo da neki manje– više otvoreno služe interesima drugih dezava. To sve mora doći na dnevni red. Varaju se ljudi ako misle da mogu zauvijek da nekažnjeno ruše državu. Prije ili kasnije to će završiti sa krivično- pravnom odgovornošću onih koji su plaćenički služili tuđim interesima”, naglasio je predsjednik Crne Gore.

izvor: kolektiv.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILO Đukanović: Ideja im je, da Crnu Goru treba ekonomski i institucionalno dokusuriti, zadnji je tren da se probudimo iz sna... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more