IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milo ĐUKANOVIĆ O POLITIČKOJ KRIZI: “Moguć samo jedan scenario…” (foto, video)

Moguć samo jedan scenario, a to je održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora…

PODGORI: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 01. X- 19 34…  Milo ĐUKANOVIĆ O POLITIČKOJ KRIZI: “Moguć samo jedan scenario…” (foto, video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović govorio je u intervjuu za Glas Amerike o političkoj krizi, opcijama za izlazak iz nje, procesu integracija u EU, kao i nedavnim privođenjima, zabranama ulaska i uskraćivanju boravka stranim državljanima u Crnoj Gori. 

Na Twitteru Glasa Amerike objavljen je isječak iz intervjua. 

“Ono što je definitivno na raspolaganju ne samo predsjedniku nego i grupi od najmanje 25 poslanika je da obnavlja inicijativu prema parlamentu za skraćenje mandata.

Nastavićemo sa raznim inicijativama, uvijek strogo vodeći računa o poštovanju Ustava, a rekao bih da je moguć samo jedan scenario – održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora. 

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Vlasniku restorana 14 godina zatvora zbog ubistva gosta... (foto, video)

Ideje koje se predlažu od strane aktuelne parlamentarne većine, a to je da se vratimo ponovnom razmatranju kandidature predloženog mandatara, te ideje su definitivno neustavne. Tako da nadam se da ovo nije finalan stav aktuelnog parlamenta. Postoji mogućnost da se ova inicijativa koju sam ja testirao juče u parlamentu obnavlja”, kazao je Đukanović. 

IZVOR iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more