IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Hit snimak Dodika i Cvijanović zbog koga su se usijale mreže: „Jedi, medo, ljubavi moja“… (foto, video)

Snimak Željke Cvijanović kako “teši” Milorada Dodika postala je hit na društvenim mrežama. Naime, na snimku koji je nastao predhodne noći vidi se kako Cvijanović približila Dodiku, zagrlila ga, naslonila glavu na njegovo rame i potapšala. Korisnici društvenih mreža su ovu scenu protumačili kao da ga pokušava “utešiti” zbog poraza…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 05 X- 00: 34… Hit snimak Dodika i Cvijanović zbog koga su se usijale mreže: „Jedi, medo, ljubavi moja“… (foto, video)

Snimak je nastao u trenucima kada se činilo da je Dodik pred porazom na izborima. Naime, u satima koji su usledili nakon zatvaranja birališta Branislav Borenović predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) proglasio je pobjedu njihove kandidatkinje Jelene Trivić u trci za predsednicu entiteta Republika Srpska.

Zbog toga su korisnici društvenih mreža protumačili da je Dodik neutešan i da Civijanović na pokušava na sve načine da ga umiri.

Čitaj još:   Kovačević: Nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen... (foto)

„Kako zamišljam život sa savršenom ženom“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

„Jedi, medo, ljubavi moja“, našalio se drugi.

„Uber seljačina, uvijek bio“, takođe je jedan od komentara.

Podsetimo, prema poslednjim podacima Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik je u vodstvu za predsednika entiteta Republika Srpska. Željka Cvijanović, sa druge strane je proglasila pobedu u utrci za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske.

BONUS VIDEO Jelena Trivić zahteva: „Ponovite izbore u cijeloj Republici Srpskoj“

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more