IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Hit snimak Dodika i Cvijanović zbog koga su se usijale mreže: „Jedi, medo, ljubavi moja“… (foto, video)

Snimak Željke Cvijanović kako “teši” Milorada Dodika postala je hit na društvenim mrežama. Naime, na snimku koji je nastao predhodne noći vidi se kako Cvijanović približila Dodiku, zagrlila ga, naslonila glavu na njegovo rame i potapšala. Korisnici društvenih mreža su ovu scenu protumačili kao da ga pokušava “utešiti” zbog poraza…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 05 X- 00: 34… Hit snimak Dodika i Cvijanović zbog koga su se usijale mreže: „Jedi, medo, ljubavi moja“… (foto, video)

Snimak je nastao u trenucima kada se činilo da je Dodik pred porazom na izborima. Naime, u satima koji su usledili nakon zatvaranja birališta Branislav Borenović predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) proglasio je pobjedu njihove kandidatkinje Jelene Trivić u trci za predsednicu entiteta Republika Srpska.

Zbog toga su korisnici društvenih mreža protumačili da je Dodik neutešan i da Civijanović na pokušava na sve načine da ga umiri.

Čitaj još:   VIJESTI NISU DOBRE: U BiH serija novih zemljotresa, evo gdje će se ZEMLJA TRESTI...

„Kako zamišljam život sa savršenom ženom“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

„Jedi, medo, ljubavi moja“, našalio se drugi.

„Uber seljačina, uvijek bio“, takođe je jedan od komentara.

Podsetimo, prema poslednjim podacima Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik je u vodstvu za predsednika entiteta Republika Srpska. Željka Cvijanović, sa druge strane je proglasila pobedu u utrci za člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske.

BONUS VIDEO Jelena Trivić zahteva: „Ponovite izbore u cijeloj Republici Srpskoj“

izvor Nova.rs

Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

SRBIJU KAZNIO SVETI VASILIJE OSTROŠKI: Piksi, ne možeš da tražiš blagoslov od sveca po kojem su se tvoji preci pišali!!! (foto)

Više od 100 godina, srpski okupatori simbolički su  ''sahranjivali'', ponižavali, Read more

Čitaj još:   Djevojka napadnuta u autobusu: Dodirivao me je, lupila sam mu šamar, on je nastavio, niko od putnika nije reagovao... (foto, video)