IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO: PIJAN ISTUKAO ŽENU I KĆER- IZNERVIRAO SE ZBOG IZBORA U BIH…

Sud u Splitu je odredio jednomjesečni istražni zatvor 56-godišnjem pomorcu iz Splita koji je u nedjelju suprugu izudarao stolicom te šakom udario svoju ćerku.

Prema neslužbenim informacijama Slobodne Dalmacije, Splićanin se pod uticajem alkohola iznervirao prateći tok izbora u BiH na televiziji.

Legao na ženu i jastuk joj pritisnuo na glavu…

Sve je kulminiralo u nedjelju u 17 sati nakon ručka kada je vidno pijani 56-godišnjak bez povoda počeo psovati suprugu zbog njenog porijekla.

Kako bi izbjegla fizički napad, žena je situaciju pokušala da okrene na šalu, ali je nasilnik uzeo jastuk i njime je udario. Potom je sa svojih 110 kilograma težine legao na ženu te joj jastuk stavio na glavu. Pritiskao je i vrijeđao.

Suprugu dva puta udario stolicom, ćerku šakom…

Tada je njihova punoljetna ćerka izašla iz sobe i vikala na oca da pusti majku. Prema policijskom izvještaju, to je ženi spasilo život jer je suprug mogao ugušiti. Nasilnik je tada krenuo prema ćerki, majka je stala između njih, a on je zbog alkoholisanog stanja izgubio ravnotežu i pao, piše Slobodna Dalmacija.

Čitaj još:   GRAD SVIJETLOSTI POD OPSADOM: Makron traži novi razgovor, VIŠE NIKO GA NE SLUŠA... (FOTO)

Nakon što je ćerka pokušala da ga smiri, otac je uhvatio za vrat. Majka ga je povlačila, što ga je kratko omelo, no onda je ćerku udario šakom u glavu. Supruga ga je tada polila vodom, on se okrenuo prema njoj, spotaknuo se i pao te je udario glavom. Potekla je krv, što ga je dodatno razbjesnilo.

Suprugu je gurnuo na pod, uzeo stolicu i njome dva puta udario ženu. Prvi udarac je dobila u ruku, a drugi u glavu. Majka i ćerka uspjele su nekako da pobjegnu iz stana i pozovu policiju. Policija je odmah uhapsila 56-godišnjaka, a žena je prevezena u hitnu pomoć.

Muškarac je u istražnom zatvoru na Bilicama završio zbog opasnosti od uticaja na svjedoke i opasnosti ponavljanja djela, piše Slobodna Dalmacija.

Izvor: Klix.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more