IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Peti dan potrage za dječakom u Kanjonu rijeke TARE: Ne odustaje se, pa padala i kiša i sjekire… (foto)

Već pet dana spasioci traže dječaka koji se nalazio u automobilu koji je u petak sletio u rijeku Taru. Prije tri dana je u kanjonu, na tri kilometra od mjesta udesa, pronađeno tijelo njegove sestre…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 12- X- 09: 24… Peti dan potrage za dječakom u Kanjonu rijeke TARE: Ne odustaje se, pa padala i kiša i sjekire… (foto)

“Krenuli smo sa potragom. Došla su četiri čamca Vojske Crne Gore. Tu su i službe spašavanja sa Žabljaka, Mojkovca, Pljevalja…Vojska će dovesti dva ronioca”, kazao je za CdM predsjednik Udruženja raftera i stanovništva NP “Durmitor” skiper Veljko Ostojić.

Dječaka traže sa 20 čamaca, dok građani pretražuju priobalje Tare. Danas je, kako je istakao Ostojić za CdM, dobra vidljivost Tare.

Čitaj još:   ANDRIJA Klikovac, šef Kluba odbornika DPS pita MILOJKA Spajića: Kad stižu SDI iz Japana... (foto) 

“Ne odustajemo! Nećemo odustati i da kiša i sjekire padaju”, poručuje za CdM Ostojić.

Podsjećamo, prilikom slijetanja automobila na putu Đurđevića Tara -Žabljak, poginula je njihova majka,  dvadesetsedmogodišnja Jelena Vuković, koja je upravljala automobilom, dok je treće dijete koje se takođe nalazilo u vozilu spašeno i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Do nesreće je došlo nakon što je automobil iz, za sada neutvrđenih razloga, sletio u kanjon.

Smrskano vozilo je izvučeno iz kanjona rijeke. (S.Đukanović)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more