IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vozači autobusa skočili u ledenu rijeku i spasavali putnike: Trenutak pada mosta kod Ovčar Banje, sve snimile kamere… (UZNEMIRUJUĆE)

Vozači autobusa iz kojeg su izašli putnici koji su upali u Zapadnu Moravu, skočili su u rijeku i spasili više putnika među kojima je i bila žena sa djecom…

ČAČAK- OVČAR BANJA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 14- X- 00: 24… Vozači autobusa skočili u ledenu rijeku i spasavali putnike: Trenutak pada mosta kod Ovčar Banje, sve snimile kamere… (UZNEMIRUJUĆE)

Tragedija kod Ovčar Banje srušio se viseći most- poginuli turisti iz Republike Srpske…

– Moram pohvaliti naše vozače, ispali su pravi heroji. Kada je pukao most, nisu štedeli svoj život i odmah su skočili u rijeku da spašavaju putnike. Izvukli više putnika iz vode, kao majku sa djecom kaže za medije Srpskainfo Ivana Tanacković , direktor preduzeća “Euro Petrol Oil

– Ponudili smo da pošaljemo i pomoć odmah, ali su nam rekli da za sada ne treba. Organizatori putovanja će odlučiti da li će se putovanje prekinuti ili nastaviti- istakla je Tanackovićeva.

Čitaj još:   Lazović: ŠEFIK i ŽELJKO, te lideri političkih partija NERMIN, BAKIR, DINO, PREDRAG, FAHRO i MIRSAD trebaju stati POD JEDNU BIH ZASTAVU...

Prema njenim rečima putovanje su organizovale crkvene opštine.

– Putovanje su organizovale crkvene opštine Zvornik i Čelopek i radi se o putovanje koje se organizuje već 15 godina. Putovanje je trebalo trajati dva dana krajnje odredište im je bio manastir Đunis gde su trebali doći na noćnu liturgiju povodom Pokrova- pojasnila je Tanackovićeva.

Ona je dodala da su vozači stali na to mjesto da naprave pauzu, a da je preko visećeg mosta prečica do manastira Jovanje i kaže da postoji i obilaznica koja je duga oko dva kilometra. Ističe da se zna da taj most ne može izdržati više osoba, ali da se desilo da je više ljudi u tom trenutku krenulo da pređe preko njega.

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more