IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za policajca iz Crne Gore: Njujorški agent Alen Redžić, porijeklom iz Plava rasvijetlio nesvakidašnju pljačku… (foto, video)

Alen Redžić, porijeklom iz Plava uhapsio je u Njujorku ženu osumnjičenu za krađu novčanika čovjeka koji je stradao nakon što ga je zgazio građevinski kamion…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 15- X- 00: 24… BRAVO za policajca iz Crne Gore: Njujorški agent Alen Redžić, porijeklom iz Plava rasvijetlio nesvakidašnju pljačku… (foto, video)

Osumnjičena Dženis Draper uhapšena je nakon što se pojavio snimak na kome se vidi kako pljačka stradalog čovjeka.

ALEN Redžić, je sin nekadašnjeg  fudbalera Rasima Raska i Senade Redžić, uhapsio je Draper na stanici metroa, prenosi Fokus press. 

Dejli mejl prenosi da je policija zbog krađe novčanika imala problem sa identifikacijom stradalog lica, te je bila primorana da u te svrhe koristi njegove zubne kartone.

Čitaj još:   BJEŽITE SA ULICA, HITNA SKUPLJA LJUDE: RHMZ izdao novo upozorenje, ove grupe su najugroženije...

Draper je do sada hapšena preko 50 puta.

“Tražili smo je odmah nakon tog nesrećnog slučaja kada je poginuo čovjek i kada je ona svojom krađom novčanika zgrozila sve koji su pogledali taj video. Prepoznao sam i odmah uhapsio”, kazao je policajac Redžić za Portal Revije Fokus, prenosi Rtcg.

ALEN Redžić u Njujorškoj policiji radi 11 godina…

BONUS VIDEO: ‘So What?’ Says Woman Arrested for Pickpocketing Victim of Deadly Crash | NBC New York

IZVOR rtcg.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more