IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISAK Šabanović o životu u Beogradu: JEDINI SAM CRNOGORAC KOJI JE DOŠAO A HOĆE DA SE VRATI…

Drugoplasirani takmičar poznatog talent šoua “Zvezde Granda”, Isak Šabanović iz Bijelog Polja sprema se na veliki put, odnosno na turneju po Americi.

Više o svojim budućim planovima pričao je u emisiji “Prvi red” na K1 televiziji.

“Čekam menadžere da se dogovore šta i kako. Mislim da ćemo na turneju po Americi krenuti krajem novembra i tamo ćemo ostati cio decembar. Ja se spremam, svaki dan idem na trčanje. Nije dovoljno da budete psihički spremni i repertoarom, morate da budete i fizički. Skinuo sam šest kilograma”, rekao je Isak, prenosi Nadlanu.

Šabanović je pričao i o odrastanju u Bijelom Polju koje je uporedio sa Beogradom.

“Mnogo se razlikuje. Odrasteš na malom mjestu gdje ti je sve na pet minuta. Ovdje u Beogradu kažeš hajde da pijemo kafu u ponedjeljak, a danas je petak. U 18. godini sam otišao od kuće da studiram, pa sam ostao tamo da radim, pa me je puklo da odem i ja u Beograd.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: NEĆEMO GLASATI ZA VLADU, oni koji žele da podrže taj eksperiment, srećan im put...

Kao mlađi sam vikao kada se dočepam Beograda sve će biti moje, a sada vidiš da nije. Prebrzo je sve ovdje. Kada sam gostovao u emisiji “Kec na jedanest” Boško Jakovljević me je pitao nešto za Beograd, rekao sam mu “ja sam jedini Crnogorac koji je došao, a hoće da ode”. Sada sam napravio neki svoj kutak. Imam lokal u koji idem da pijem kafu, imam mjesto gdje jedem,

imam neko svoje društvo. Sada mi je Beograd pitomiji. Kada se umorim odem majci u Bijelo Polje. Tamo jedem malo te domaće hrane, odmorim i vratim se u punoj snazi”, rekao je Isak.

izvor: kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more